Українська Манітоба
-
Ждуни навіть є тут
-
@Foxoriginal хоче кікнути Den з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
хахаха сам в ці казки віриш?) воював, контузило, прокинувся в Канаді😂, 🤡 ,ти звичайний шевеніст, не прикривайся казками про ато
-
У вас дуже дофіга вільного часу, шановні 😬
-
та воно хворе... його треба від суспільства ізолювати
-
У кого що, а в мене вже година зміни овертайм)
-
в мене вже 10 годин овер за ці два тижні. А пейдей 23го і до того роботи ще кінця не видно) Тільки будинок сьогодні плануємо завершити, а вчора вже в кондо завезли матеріали))
-
А у нас зранку гості😂
-
А ви думаєте, що в Канаду виїхали лише ті, хто не воював?
-
Підкажіть масажиста з приїздом додому за помірну ціну
-
звичайно ні, конкретно цей персонаж
-
Якісь він маленький, але такій класний😍знайшов собі водичку і плаває!🥰
-
Ну, хто його знає. Дійсно на Донбасі, нажаль, багато ждунів. Але я теж проти того, щоб називати цілі регіони проросійськими, бо сама з Нової Каховки родом, і це дійсно ображає.
-
Добрий ранок. Можливо хтось користується бенефітами через Blue cross? Виникла потреба полікувати зуб, а як воно працює не можу розібратися. Бо в особистому кабінеті ніде не відображається сума відшкодування
-
Ви можете попросити вашого дантиста зробити estimate та перевірити вашу страховку
-
Може бути, що не сума, а відсотки. Наприклад, в мене на роботі страхова платить 80% від суми.
-
Я теж з окупованої частини Херсонщини, і було дуже боляче почути від наших українців, що ми всі ждуни, бо наш регіон російськомовний. Але саме Херсонщина не дала змоги в 2014 році просунутися кацапам до Одеси, стільки людей там тоді виходили на вулиці і розганяли ті фсбшні сходки. А зараз почути, що ми не українці, це як ніж в спину.
-
В них покриття 80% нажаль.
-
А чи є ліміти. Ну скажемо поставити пломбу та заплатити 80% це одне а якщо я захочу поставити 10 вінірів і замість 30-40 т$ заплатити за це 6-8 т$
22 Jan 2023, 08:02
71979/237707
15 minutes ago