Українська Манітоба
-
Хто знає, коли працює UNF? Як не прийдеш, постійно не працюють.
-
Нормальна тема цей «саблет», всерівно ви будете оформляти всі документи через офіс (лендлорда чи проперті менеджера). Нууу і може бути, що вийде платити трохи менше, бо оплата буде рахуватися по тому контракту, що кілька місяців тому інших власник підписував. А щодо квартир в даунтауні гляньте 160, 185, 190 Smith St ну і гарні відгуки були про Garry St (пошукайте по чату).
-
А ви з якої біди в даунтауні хату шукуєте? Хочеться бути у вирії подій?)
-
-
Нажаль, government funded English classes are understaffed and overbooked. Але це не означає що треба сидіти та чекати.... ніхто Англійську за вас не вивче. То все в ваших силах. Ви мешкаєте в англомовному середовищі :) Як що бажаєте справжній "інтенсив" то вихід простий: Shut off Google Translate Switch your cellphone/computer interface to English Start using Englush for Google search Listen CBC News on the Rado every morning and watch CBC (or watever local news ) at 6PM Watch yout favorite Netflix show in English every night Listen yous favorite audio book on the go Sign up for as much English Speaking Clubs / Conversations Circles, as you can accommodate in your schedule When you go to park, chat with elderly people who walking there Pick English learning stream on Spotify, and stick to it Use English you have, as much as you can - this is the only way to learn and improve it To learn the meaning of new words use online dictionary, not a translator To learn grammar, use appropriate online English resources www.ldoceonline.com/ www.englishpage.com/verbpage/pastperfect.html Успіхів
-
О ботня
-
Будь ласка, не кожного ж дня рекламувати себе.
-
Допомога з переїздом, перевезення та завантаження меблів, будні після 16:00, вихідні будь-який час +1 (431) 866-3837 Ігор
-
Доброго дня, 🖐 я Денис, графічний дизайнер та ілюстратор. Буду у Вінніпезі на початку березня, і готовий одразу розпочати роботу. Вивчав у Києві графічний дизайн в комп'ютерній академіі та закінчив 3 семестри університету у Варшаві (так само з дизайну) але через переїзд до Канади не зміг закінчити повністю. Працював 8 місяців як графічний дизайнер у благодійному центрі для біженців "Рука Допомоги" під Варшавою. Також з 2020 року пряцював як фріласер. Знаю на хорошому рівні англійську мову та продовжую вчити. Я комунекабельний, відповідальний, пунктуальний і не боюсь нічого нового) Працюю в Photoshop, Illustrator, Figma, XD, Blender, Premiere Pro, Marvelous Design 😀 Є досвід створення сайтів, візитівок, банерів, обкладинок, логотипів, інтерфейсів, анімацій, 3д артів і т.п. Загалом дизайнер на всі руки) Ось посилання на моє портфоліо" drive.google.com/drive/folders/19Af7_m1WY1vJZiVPjmA9QxoCTg_SpDTx ". Буду дуже радий з вами працювати) 👌
-
У нас була помилка в прізвище, літери переплутані. Ми теж перміт усюди використовували і він проходив. Побачили помилку вже через 3 місяця. Не чого не робили. Вирішили не чепати, все одно будемо через деякий час подаватися на провінціальну програму, тоді будемо нові робити.
-
t.me/+VQ_4BBIiDPIxNGU6
-
Любителі Футболу ⚽️⚽️⚽️вступайте в наш чат , Найближчі ігри плануємо в Суботу
-
Користуйтесь хештегами: job , робота
-
Може курс і хороший, але пора Українцям зрозуміти, що російську мову ми не розуміємо і не знаємо. А якщо ми так не будемо робити, то наші діти живучи в умовах недискримінації націй за будь-якими ознаками знову будуть вважати 💩 браттями та сестрами. Досліджуйте історію нашої країни, скільки раз те 💩 хотіло нас знищити.