Українська Манітоба
-
Тю, та що його там солити! В інтернеті куча рецептів;) 2-3 дні і воно готово!
-
Ми також іноді беремо 👌
-
Чи можна платити рахунок за кредиткою частково ? Прийшов стейтмент на 505 баксів Я сплатив 400 Чи можу докинути ще 105 , чи треба усі 505 одним платежем ? Бо ніде сума не зменшується , не можу вʼїхати
-
Як купити додаткові GB у Chatr?Без додатку до смартфона.
-
S, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Поставила на маркетплейсі товар на продаж. І от в одній переписці людина хоче оформити якусь доставку, але для цього я маю написати свої дані. Сумніваюсь щось щодо цього чи не обман якийсь. Ось таке повідомлення отримала: Okay In order to carry out the shipment, the EMS service needs your First and last name, city address, POSTAL CODE, total amount of the item, e-mail address
-
Якій банк зараз дає найкращий відсоток моргідж на будинок без pr?
-
Я вже почитала, але не знайшла там повної відповіді. Тому тут і питаю.
-
Ну почитайте в інтернеті про цей сервіс, я так розумію це кур'єрська компанія?
-
🤷♀ Не знаю, тому й питаю. Є ім'я, електронна адреса...
-
А який тут може бути обман? Тут немає даних картки 🧐
-
Може людині так товар потрібен, що вона готова з доставкою замовити
-
Ну якщо він привезе гроші і ви їх отримаєте то взагалі не бачу проблеми)
-
Щоб замовити кур'єра, то так, потрібні ці дані, але як ви отримаєте гроші - хз
-
Мені дивно, що людина товар не бачила, а готова купити. Каже, що він оформить доставку. Кур'єр привезе в конверті гроші. Ми отримуємо гроші, а натомість віддаємо кур'єру товар.
-
Не дуже зрозуміло на яких умовах ви відправляєте товар, зі сплатою на картку чи як?
-
Ну якщо не буде грошей, то не віддавайте товар
-
Ну якщо вам не дадуть гроші, то не віддавайте товар) от і все рішення
-
Це з його слів так, а як насправді я не знаю. І не знайшла такого в них на сайті.
-
Не розумію ваших сумнівів насправді, вам же не потім ці гроші довезуть...
22 Jan 2023, 08:02
72149/234665
29 minutes ago