Українська Манітоба
-
Може людині так товар потрібен, що вона готова з доставкою замовити
-
Ну якщо він привезе гроші і ви їх отримаєте то взагалі не бачу проблеми)
-
Щоб замовити кур'єра, то так, потрібні ці дані, але як ви отримаєте гроші - хз
-
Мені дивно, що людина товар не бачила, а готова купити. Каже, що він оформить доставку. Кур'єр привезе в конверті гроші. Ми отримуємо гроші, а натомість віддаємо кур'єру товар.
-
Не дуже зрозуміло на яких умовах ви відправляєте товар, зі сплатою на картку чи як?
-
Ну якщо не буде грошей, то не віддавайте товар
-
Ну якщо вам не дадуть гроші, то не віддавайте товар) от і все рішення
-
Це з його слів так, а як насправді я не знаю. І не знайшла такого в них на сайті.
-
Не розумію ваших сумнівів насправді, вам же не потім ці гроші довезуть...
-
Можливо.... Але я щось сумніваюсь...
-
А може він на ці мої дані оформить щось інше? Якесь в мене дивне відчуття. Людина готова доплатити ще 50$ до ціни, лиш би відправили. Може так хоче заманити? А може я занадто недовірлива? Не знаю... Та вже. Дякую вам за відповіді.
-
Дуже багато кукумерів
-
А якщо не висилають?)
-
Це старий скам. В мене так ще в Польщі "купували" . Ви погоджуєтесь , Вам на імейл висилають лист , де ви ще повинні якусь страхову суму сплатити і залишити свої дані. Зайдіть навіть на сторінку " купуючого" на ФБ і побачите, що вона штучна
-
Якщо ви йому SIN та скан паспорту скинете, то замовить
-
На ці дані нічого погано він вам не зробить)
-
О, а скиньте фейсбук сторінку покупця
-
Просто з цього скаму легко зіскочити, а дані які людина просить цілком реально потрібні для відправки, тому шукати у всьому підвох це трошки неправильно. Тим більше все залежить від ціни товару, звісно якщо там щось коштує 10 доларів а доплачують 50 то це дивно, але якщо щось більш-менш цінніше то цілком нормально
-
Тю, ну якщо вишлють якусь додаткову форму, тоді варто перейматись
-
Там така схема, що Вас поступово "ведуть" . Ну можна погодитись, і подивитись, що буде далі)))
22 Jan 2023, 08:02
72160/231977
9 minutes ago