Українська Манітоба
-
@Oksvikuha, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну і нетворкінг заодно теж можно підтягнути 😉
-
Так, можна здати. Тільки не зминати їх.
-
Кожну неділю біля ресторану pony coral на grant avenue збирається авто тусовка. Якщо гонки то вам в Гімлі на interlake dragway. Або на тайм атак чи дрифт погуліть winnipeg sports car club. Вони органызовують ще багато іншого цікавого
-
Аххха, так там такого сленгу нахватаєшся, що місцеві не будуть розуміти.
-
Байкери
-
Ок. Тоді ставите нуль, як не було
-
Так доходу не було (утриманець 😔 у родичив був)
-
Ви не працювали і не мали жодних доходів в жодній країні світу? Там питають про world income, а не тільки про Україну.
-
Підкажіть якщо в мене за останні 3 роки не було доходу в Україні приїхав я у березні в Канаду, не заповнювати дохід чи ставити 0. Чи не буде питань як я жив без доходу?
-
Ні, допомога від родичів не вважається таким доходом, який треба декларувати
-
Але родичи мені переказували грощі на життя.... чи не не запросять потім скажемо якесь підтвердження цього ....
-
Ще питання, не зрозумів треба паспорт та верк перміт та водійське Канади чи можно тільки копію водійського Канади та верк перміт.
-
це я зрозумів, я маю на увазі чи можно відправити тільки Водійське канадське та верк перміт. без паспорту, чи паспорт обов'язково.
-
Звичайно ж ви відсилаєте кольорові копії
-
Обов'язково.
-
Ну тоді ще питання, в меня віза в одному паспорті, але штамп про в'їзд до Канади та верк перміт оформлений на новий паспорт. Який надсилати, копію робити тільки сторінки з даними перша сторінка чи зі штампом в одному або візою в другому... чи оба робити....та відправляти
-
Ви не зможете купити firearms без ліцензії
-
Так, у нас є 3 3д принтери)
-
Sin не прив.язаний до провінції. Взагалі ви не прив.язані, але деякі документи треба буде переробити.
22 Jan 2023, 08:02
72337/237119
about 2 hours ago