Українська Манітоба
-
www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit/eligibility.html#h2.01
-
Я не знаю тому питаю. Будівництво не мое. Піду вчитись на тракдрайвера. Дві освіти.
-
Nina, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Масових є декілька, наступний один із популярних буде у жовтні, називається "WFPS RUN".
-
Вітаємо, Iryna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Соловейко, рідний брате, Знову міст пішов «поспати» Та раз… Два! P.S. Музика - народна. Слова - СБУ.
-
Не погано, дружина минулого разу була рада) А я чогось думав що це старі прольоти після ремонту впали
-
В ГУР не коментують причини "надзвичайної ситуації" на Кримському мосту Проте в коментарі Суспільному речник ГУР наголосив: «Можна лише процитувати слова керівника ГУР Кирила Буданова про те, що "Кримський міст — конструкція там зайва"».
-
Щоб було так, то там 800+ годин потрібно відпрацювати за сезон. Тоді буде. В мене колега, працює зі мною, в минулому році відпрацював 820 годин і отримував 2100$ всю зиму поки не почався сезон
-
Віка Колодій, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
@IlllIlIllIII, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, Viktoriya Shchukina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Anastasiia, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Усім привіт. Підскажіть будь ласка. Чи буде працювати мобільний телефон в Канаді, котрий куплявся в Україні? Чи потрібно по приїзду купувати новий телефон? Дякую за відповідь.
-
Скоріш за все так
-
🙏 дякую
-
Перевірити можна тут www.kimovil.com/en/frequency-checker/CA Але iPhone та Google Pixel працюють як у Європі, так й у Північній Америці
-
Але може якісь там супер китайські ноунейми - можливо
-
Ну в мене був айфон для китайського ринку випущений і куплений в Китаї , проблем взагалі 0
-
Але якщо там телефон-китаєць, то не усі мобільні частоти підтримуватиме, ну й сигнал гірший відповідно у порівнянні з канадськими телефонами
22 Jan 2023, 08:02
72388/237119
about 2 hours ago