Українська Манітоба
-
Ще в Осередку є
-
Вітаю громадо. Родина шукає двобедрумну квартиру у місті Вінніпег з серпня місяця, можливо хтось має варіанти, саблет теж розглядаємо. Будьласка пишіть у приват. Всім гарного вечора.
-
Беріть більше , щоб потом кому дати, хто попросить…
-
Temu , Amazon
-
-
Друзі , розумію може не зовсім про Канаду, але впевнена , що багато з вас мають B1/B2 візу до Штатів. Підкажіть, на які дати апойтментів орієнтуватися , там де interview required , чи там де visa waiver, якщо треба поновити візу, строк якої добіг кінця у лютому ? Чи потрібно проходити інтервʼю?
-
Хто звiльнувався з роботи в Канадi . Пiдкажiть пiдводне камiння ? Як забирати грошi вiдпускнi ? Та питання : я вiдпрацював на фул таймi 7 мiс , але леттер оф емплоймент вже мiсяць не вiддають на роботi . Що робити ?
-
Зазвичай все що залишилося виплачують у наступний pay period. Record of employment буде через government of Canada website.
-
Ірина, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Відпускні можуть бути вже включені в зарплату, залежить від умов контракту
-
Потрібно чекати десь до року часу на інтерв’ю
-
Нема роботи в Канаді? За останні 14 днів тільки на одному ресурсі Indeed додались десятки тисяч вакансій у Канаді - Newfoundland and Labrador понад 1,100 вакансій - Nova Scotia: понад 3,200 вакансій - New Brunswick: понад 2,100 вакансій - Prince Edward Island: 366 нових вакансій - Quebec: понад 30,000 оголошень про найм на роботу - Ontario: понад 42,000 нових вакансій - Manitoba: більш, ніж 3,400 вакансій - Saskatchewan: понад 2,900 - Alberta: понад 16,000 - British Columbia: понад 20,000 вакансій - Yukon: майже 300 позицій - Northwest Territories: 176 вакансія - Nunavut: 101 вакансія Приєднуйтесь до Української Канади @UkrainianCanada - наш канал @UkrainianCanadians - наша група
-
Зніму кімнату на 2 тижні чи місяць.
-
Може взагалі у Штати або в Британію людина хоче
-
ну важко знайти за 1000 гарну квартиру + комунальні + індернет і вже буде десть 1200
-
а куди бажаєте? тут пр легко отримати, це самий важливий критерій при міграціі
-
Квартири у Вінніпезі до $1000. Є в цілком нормальних районах rentals.ca/winnipeg?rentrange=0-1000
-
всім привіт! народ чи вартує їхати у Вінніпег підскажіть будь ласка. які плюси і мінуси цього міста. чи є ліпші варіанти? просто я чув тут і квартир дешеві і по цінам нижче все
-
ну я за 1000 гарноі квартири в свій час не знайшов, але це був пік в березні)
-
хось жаліється що немає, я скажу - повно. Гуляти, хз хз в мене часу просто не вистачає та і дружині подобається гуляти просто по вулицям, як вона каже "як в фільмах" тому і тут я задоволений
22 Jan 2023, 08:02
72492/238484
30 minutes ago