Українська Манітоба
-
Хто звiльнувався з роботи в Канадi . Пiдкажiть пiдводне камiння ? Як забирати грошi вiдпускнi ? Та питання : я вiдпрацював на фул таймi 7 мiс , але леттер оф емплоймент вже мiсяць не вiддають на роботi . Що робити ?
-
Зазвичай все що залишилося виплачують у наступний pay period. Record of employment буде через government of Canada website.
-
Ірина, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Відпускні можуть бути вже включені в зарплату, залежить від умов контракту
-
Потрібно чекати десь до року часу на інтерв’ю
-
Нема роботи в Канаді? За останні 14 днів тільки на одному ресурсі Indeed додались десятки тисяч вакансій у Канаді - Newfoundland and Labrador понад 1,100 вакансій - Nova Scotia: понад 3,200 вакансій - New Brunswick: понад 2,100 вакансій - Prince Edward Island: 366 нових вакансій - Quebec: понад 30,000 оголошень про найм на роботу - Ontario: понад 42,000 нових вакансій - Manitoba: більш, ніж 3,400 вакансій - Saskatchewan: понад 2,900 - Alberta: понад 16,000 - British Columbia: понад 20,000 вакансій - Yukon: майже 300 позицій - Northwest Territories: 176 вакансія - Nunavut: 101 вакансія Приєднуйтесь до Української Канади @UkrainianCanada - наш канал @UkrainianCanadians - наша група
-
Зніму кімнату на 2 тижні чи місяць.
-
Може взагалі у Штати або в Британію людина хоче
-
ну важко знайти за 1000 гарну квартиру + комунальні + індернет і вже буде десть 1200
-
а куди бажаєте? тут пр легко отримати, це самий важливий критерій при міграціі
-
Квартири у Вінніпезі до $1000. Є в цілком нормальних районах rentals.ca/winnipeg?rentrange=0-1000
-
всім привіт! народ чи вартує їхати у Вінніпег підскажіть будь ласка. які плюси і мінуси цього міста. чи є ліпші варіанти? просто я чув тут і квартир дешеві і по цінам нижче все
-
ну я за 1000 гарноі квартири в свій час не знайшов, але це був пік в березні)
-
хось жаліється що немає, я скажу - повно. Гуляти, хз хз в мене часу просто не вистачає та і дружині подобається гуляти просто по вулицям, як вона каже "як в фільмах" тому і тут я задоволений
-
комунальні у квартирах дуже дешеві зазвичай. Знайома платить 29 доларів на місяць за hydro. Інтернет не є частиною квартири. Також опцій дуже багато. Он у Костко за 39/міс інтернет пропонують
-
Доброго дня! Можливо знаєте, як заповнити заявку на Criminal record checks?! Дякую❤️
-
ну так, там мігрувати дуже важко, але якщр дуже хоче - то чому би і ні
-
ну взагалом . чи робота є? просто чи місто нормальне є де погуляти і чи по цінам тут менше?
-
Дивлячись ким - чорна робота є усюди, на офісну треба ще потрапити і мати гарну англійську. Погуляти є де, типу The Forks, Assiniboine Park, Fort Whyte Alive. По цінах на житло - вдвічі дешевше за Ванкувер за моїми спостереженнями. Взимку холодно і сніжно, а зима тут із жовтня по квітень, якщо не помиляюсь. То краще мати власне авто, щоб не мерзнути на зупинці. Після Європи місто виглядає не таким яскравим, але має свої вайби, люди привітні здебільшого, природа гарна, екологія.
-
Соняшникове насіння 👍
22 Jan 2023, 08:02
72498/238246
4 minutes ago