Українська Манітоба
-
Нас навіть в середину не пустили. Через скло за допомогою домофону сказали, що все робиться онлайн
-
legacy.winnipeg.ca/police/pr/PIC.stm#pic
-
Looking to hire, will train. Labourers to assist crew in installing fibre optic cables. These installs are in surrounding communities. Good wages good benefits. Send resume to: [email protected] Роботьонка
-
Підскажить записуючись на курси англійської, мені попросили зробити переклад диплому та додатку з української на англійську, хотів сам зробити, вони кажуть ні треба професійний переклад. Так ось де можно зробити переклад дистанційно щоб не їхати до Вінніпега. І скільки це коштує, а можливо є дє роблять безкоштовно.
-
Вітаємо, Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну тут від часу пошуку залежить. Я в березні за 1000, взагалі не бачив нічого, навіть за 1100 це було так собі житло( Хоча хтось в саблет знаходив за такі кошти( Я б залюбки знайшов дешевше, але моїй дружині подобається вид з вікна. Так як вона працює вдома то гарна квартирка повинна бути. І якось не хотілось сильно гірше ніж в Україні
-
@banofbot