Українська Манітоба
-
зробіть верифікацію по Украіні і буде Вам щастя) я так і зробив коли вони сказали що виходять з Канади
-
У мене верифікація не проходила в Канаді. Без впн
-
все працює і без впн)
-
є хто торгує золотом... 😁😁😁😁
-
Є тут такі, що професійно торгують на крипті?
-
У кого буде бажання подивіться що відбувається на ринку нерухомості у ванкувері. youtu.be/EuHS_EE3rcs
-
Гарна спроба, офіцере🤣🤣жарт)
-
У нас тільки українська та російська мови комунікації. Це стосується і відео
-
Таки зламали і ваш телеграм😉
-
Squirrel не вистачає
-
Ага! Я заскріншотив це повідомлення. Тепер не викарабкатись😌
-
звичайна помилка. хотів спершу написати про заборону, але перефразував.
-
і ведмедя сильно не вибирала бо це в секонді знайшла🫣 за 75 центів не прикопатись до цієї футболки - ідеальна👌🏼
-
Дізнайтесь, скільки коштує застрахувати життя в Канаді. Ми користуємось сервісом PolicyMe, який дає можливість порахувати страховий тариф за кілька хвилин. Ви можете просто порахувати для себе та своєї сім'ї для інформації. Страхування життя дуже важливе, якщо ви, наприклад, купляєте будинок в іпотеку або у вас є в Канаді фінансово залежні від вас люди. Найдешевшим видом страхування життя є Term Life Insurance. Страховий захист включає смерть від будь-якої причини, окрім покриття суїциду перших два роки. Для прикладу: жінка 33 років отримає захист на $500,000 за усього $22.71/місяць.
-
Не професійно, але успішно вже 3 роки.
-
Все працює і без vpn.
-
В Манітобі Binance працює. В Онтаріо, наприклад, ні через інші закони провінції. Однак, Binance буде виходити з Канади через небажання виконувати вимоги федерального фінансового регулятора.
-
Доброго вечора. Можна будь-ласка фото
-
Такої заборони наразі немає, але якщо у квартирі хтось прописаний, особливо чоловік або діти, то це може створити додаткові проблеми
-
Дякую за контакт. Підкажіть, в перші дні війни ввели норму про заборону продажу нерухомості через доручення, лише при особистій присутності власника можна було здійснити угоду. Я правильно розумію, що цю заборону вже прибрали і доручення знову мають законну чинність?
22 Jan 2023, 08:02
72677/238645
2 minutes ago