Українська Манітоба
-
Можете самі прийти з сейфті, договором купівлі-продажу та договором передачі власності. Але продавець забере свої номерні знаки, і ви самостійно до MPI або страхової (не обов'язково до MPI іти) підете оформляти машину і отримувати нові номера. Простіше щоб вас продавець підвіз до страхової а потім ви його назад додому. Оформлення займає не більше пів години.
-
Колеги, порадьте будь ласка з досвіду що можна зробити в такій ситуації - в акаунт на cra прийшло повідомлення, що потрібно надати додаткові відомості для отримання виплат по gst, hst, climate action (але не вказано, як саме їх надати, ніякого додаткового вікна чи форми немає) Я оформив в довільній формі, завантажив через submit documents pdf, вказав шо це додаткова інформація і все, більше 2 тижнів ніякої відповіді. Телефонував на підтримку, там не змогли відповісти як саме треба подати ці дані. Буду вдячний за поради, можливо в когось таке було.
-
Доброго дня, таке питання може хто стикався, перевела в готівку чек на карту в банку, а через 3 дні банк забрав гроші назад. Що з цим робити?
-
Сподіваюсь ви не купилися на схему заробітку по якій вам присилають чек, ви його заводите на свій банківський рахунок. Після чого частину грошей пересилаєте тому хто вам цей заробіток запропонував.
-
Ви скоріше за все, як і я, купували квитки через Eventbrite. Якщо так, то там є опція відправки повідомлень організатору події
-
Мені повернули. І то мабуть після того як я з 3 листа їм написав
-
Якщо є час, то особисто сходіть у найближче відділення
-
Зрозуміло, дякую
-
Ну можете спробувати з'ясувати у чаті підтримки банку. Якщо CIBC, то у них точно з живим оператором можна спілкуватися, а не з ботом