Українська Манітоба
-
Хороша робота - не обовʼязково високооплачуєма. та і в сімʼї з 4 ви працюєте 1? тоді так, згоден, це важко.
-
Чи корректно буде так і написати у веб формі “I kindly ask you to speed up the processing time of my application if possible “ ?
-
Тут зазвичай норма для обох батьків працювати, особливо для людей молодше 40
-
якщо немає можливості підвищити заробіток то тоді зрізати витрати. Житло, регулярні біли - то може бути тисячі на рік економіі
-
💯 за budget management. Тут доречі ще з школи навчають personal finance: budgeting/investing/saving. Як говорив мені один знайомий: “earning money is easy - what to do with them is hard.” Головне не здавайтесь, за рік-три стане легше.
-
Поясніть, чому вам це важливо
-
ну тоді звісно важко Вам. Ви працюєте один в капіталістичній краіні... Потрібно або підробіток, або щось думати... я працюю один з двох і в нас половна коштів залишається.
-
Ольга Шевченко, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
ще домінікана ж. Куба дешева але там прокацапські комуняки і сша їх визнає як країну спонсора тероризму
-
В Мексику в Канкун літають в основному
-
ну хтозна. Я он бачив люди бідкались що не вистачає грошей але знімали житло по 1900
-
От дивлюсь зараз телешоу Border Security про Канаду. Прикордонники конфіскували 11 тисяч у туриста, який не задекларував готівку і на кілька запитань прикордонників разів сказав неправду. Декларуйте готівку понад 10 тисяч, коли в'їжджаєте до Канади.
-
Ті хто заводять декілька дітей до 30 зазвичай або мають хороші роботи, звʼязки, або живуть досить небагато від зарплати до зарплати
-
Та я ітак на першій сходинці по піраміді Маслов застряг, нема що зрізати)) хехе. Розкажіть хтось хто в мексику літав чи кудась на відпочинок
-
Щоб облегшити життя людям. Але все одно батьки часто працюють або не заводять дітей поки не вийшли на рівень стабільності.
-
Не приїде мільйон. Можливо, ще приїде 50-60 тисяч максимум
-
там залежить від доходу родини. Більший дохід - менше бенефітів
-
Так, я вважаю що хороша порада — очікувати що займе десь 5 років прижитись емоційно, культурно і фінансово.
-
Може треба звернути увагу МЗС на то шо до Канади вже прибуло 180000 українців та згідно инфи яку ви сьогодні публиковали, отримано ще майже 800000 віз це на хвилиночку 1 мільйон українців... є країни ЕС які приняли куди меньше людей і там відкрили не один а декілька ДП Документ. Бо можно зрозуміти що консульство України у Канади що річно скільки мало людей .... 5000 -10000.... а тут на хвилинку 1 мільйон плануєтся....
-
Чому ж тут на дітей канадійцям положені чілд бенефтітс, цілком норм сумма. Я її не отимую, от якби отримував , взагалі б не піднімав питання
22 Jan 2023, 08:02
72919/239993
9 minutes ago