Українська Манітоба
-
Підкажіть будьласка,чи є тут люди кто працює чи працював зварювальником на macdon у вініпезі,маю рік канадського досвіду зварювальником,цікавлять відгуки за це підприємство. Яке ставлення до працівників,скільки платять,та які бенефіти в них . Чи є сенс витрачати на них свій час. Дякую
-
Я якось ходив на спів бесіду до іншого підприемства вони мені морочили голову два тижні здав кучу тестів по зварці по кресленням і вони мені зп дають 19 на годину,я посміявся та уйшов,тому і питаю чи є сенс витрачати час на них.
-
Зарплата на старт там 27$/год для зварювальників, на скільки я знаю
-
Так, то був hail damage. Закликали adjustor/estimator і подали claim.
-
Привіт, з 1 серпня здається Master bedroom з великим гардеробом в 2ух кімнатній квартирі для однієї дівчини , 690 Kenaston blvd. Бажаний вік дівчини 25-33. Ціна: 700$ , всі комунальні послуги входят у вартість. Окремо сплачується тільки інтернет. Напроти будинку є зупинка, також поруч Ікея , суперстор, спокійний тихий район. Вже зараз можна домовлятися про огляд квартири. пишіть в пп кому цікаво.
-
Доброго дня, шукаю дівчину/жінку. Будь ласка, тільки серйозні запити, короткострокова оренда не цікавить 🙃. Дах не тече, комах немає, збудований недавно (25 років), ремонту не потребував. Без шкідливих звичок, з постійною роботою (на шляху до PR). Зручна локація Rockwood, можливість добратися до будь-якої точки міста до 30 хв на машині. Детальну інформацію і фото надам в приватних повідомленнях.
-
Будь ласка, прочитайте у закріпленнях повідомленнях у цьому чаті стосовно оголошень про оренду. Та виправте своє повідомлення
-
До 18 він minor, і подорожуючи сам він має при собі мати: свій власний паспорт, копію свідоцтва про народження, і лист від батьків. Лист має відповідати наступним вимогам: 1. Має вказувати що ви йому дозволяєте подорожувати в Канаду одному, 2. Має бути підписаний обома батьками, 3. Має вказувати адресу і номер телефону обох батьків, 4. Має вказувати імена, адресу, та номер телефону людей які будуть доглядати за вашим сином в Канаді.
-
Ох… читайте між рядків 😌
-
Омг, дійшло🤦♀ здається мені пора відпочити...😅