Українська Манітоба
-
Доброго дня підкажіть будь ласка чи можливо зараз якось пепевести з укр карти гроші на канадський рахунок?
-
Дуже дякую за відповідь ♥️
-
Так, ми зараз в готелі на 30 днів. Документи зробили за один день( sin, медстрахування). Тут дійсно дуже допомагають, все набагато легше і швидше, ніж у інших провінціях.
-
Зніміть готівку в банкоматі і закиньте на канадський рахунок
-
Так з 2 до 15 числа
-
А пейчек за який час ? За два тиждня ?
-
Хто розбирається в оплаті? Як може бути в Пейчеку 113 годин з регулярною оплатою і 0 годин овертайму.
-
Менеджер що каже ?
-
Я не можу собі уявити як це провернули . Може будуть експерти тут . Але все що більше 80 годин повинно бути овертайм у цьому випадку.
-
Чого це? Є законна процедура і законна відповідальність в разі порушення.
-
Як можна перевищувати швидкість, за таке порушення потрібно забирати driver license назавжди.
-
Ще не питались у менеджера Раніше так і було більше 80 овертацми
-
Щось дивне. Тільки в констракшені, наскільки я знаю, може бути що «овертаймом вважається все, що більше 50 годин в тиждень», в решті індустрій 40годин. Навіть якщо це у вас констракшн, було б 50+50=100годин регулар пей та залишок 13 годин овертайм.
-
Якщо перший раз , то можете оскаржити в провінційному суді , це має сенс , якщо сума 250+.Все проходить у телефоному режимі, вам запропонують заплатити десь 150 +-.
-
Якшо комусь треба передати щось невелике в Україну з Вінніпегу, пишіть. Літак в пʼятницю 🙃
-
Гляньте що ми в канаді знайшли)
-
Доречі сьогодні взяла автівку покаталася по North kildonan і трансконі, а потім повернулася в рідний даунтаун. Тупо як різні міста зовсім. Але зрозуміла що в Даунтауні якось більш відчувається життя, фестиваль от у нас поруч зараз, двіжуха всяка. А там як елітне село якесь ><
-
Деее
-
Цікаво як працювали відривні купони (фотка з 1000)
-
Тітка привезла нам
22 Jan 2023, 08:02
73468/236968
about an hour ago