Українська Манітоба
-
Пробачте, але що пішло не так?
-
Оплата малувата, роботи по 14год в сутку, в сніг і дождь і шторм , їдем не по тахо, колеса галімі, щодня пара годин не оплачується ,спати в кабіні , бенефітів нема, без досвіду по канаді в норм фірму не беруть, індуси демпінгують, інші фури можуть мішати на дорозі, малі тачки завжди мішають на дорозі. Ой шось мене занесло, ну картина ясна?)
-
О, то я виявляється живу в елітному селі) Хоч чогось елітного досягнув в своєму житті)
-
Приїзжай і в наше село тоді. Тут те саме. Tuxedo
-
Не дай боже
-
Нормальний.
-
Нашу автівку там побили безхатьки
-
Доброго дня, хтось може підказати як рахувати інком за рік наприклад, враховувати прям всі платежі навіть якщо це подарунки (на др), донати які приходили мені а я пересилав на операцію людині, або банкові перекази з моєї карти на карту що не є доходом по факту, хто знає? Дякую
-
Усі доходи які оподатковуються, завжди так було
-
Підскажить які є вигідні кешбек на заправку авто? можливо є картки кредитні від АЗС, для заправки з вигідним кешбеком?
-
За що дали - 25?
-
Хоч танцюй з бубном коло того кредитного рейтингу
-
Вверх +5, вниз -25 🤣
-
Мені то якщо чесно все одно. Але б зрозуміти з чого така "розкіш" -32 бали 😂
-
Так якщо не буду працювати тут то не отримаю) можливо вони побачили що я з кредитки квитки купив що відлітаю і вирішили якось помститись мені 😂 іншого виправдання я не маю)
-
То для рифми написав -25. Дали -32 😂😂😂 якби я знав. Оплачував все як завжди вчасно 🙈
-
Це норм . Ви ж все одне їдете звідси , чи ви просто повернетесь ,коли permanent resident card отримаєте ?
-
Часто бачу черги на заправці костко, але не знаю що там за бонуси )
-
Це вже вдруге. Перший раз я трохи возмущался (я не знаю переклад цього слова 😂...не можу згадати). Аде згадав що запросив підвищення ліміту і зрозумів що то був хардчек. А зараз взагалі не розумію що трапилось 😂
-
Кооп бонуси, мобіл поінтс. Та і все.мобіл має картку з кашбеком
22 Jan 2023, 08:02
73511/237119
about 2 hours ago