Українська Манітоба
-
Це трошки не є законно . Овертайм регулюється законом а не домовленостями
-
Ось наприклад у нас (не на будові) якщо ти попередньо не обговорив овертайм з босом і не погодив його, то хоч ти і 200 годин працюєш- отримуєш як регулар.
-
Та ні.
-
Якщо ви не оговорили овертайм з роботодавцем - то ви працюєте за регулар вейджес, хоть і 200 годин.
-
Там все прописано. Вас на будівлі трошки так вертіли , вибачаюсь .
-
www.canada.ca/en/services/jobs/workplace/federal-labour-standards/work-hours.html#
-
Є якесь посилання?
-
Мені на роботі навіть 10 хвилин овертайму рахують по ставці 1,5 . По скануванню пальця , прийшов на 10 хвилин раніше - овертайм у кінці тижня. Ні про що не домовлявся з босом і не обговорював. Сказали це є закон .
-
А у вас який ?
-
Це відноситься до modified work schedule
-
Це не повинно так бути, Вас аб'юзять. Типу, є всякі канадські і манітобських закони про овертайм
-
Це дуже гарно, людина почула різні варіанти з власним досвідом . Корисне посилання було тут . Мені нічого не дивно, у вас там на Вась Вась. Наші люди так звикли . А можна подивитися на закон і знати до чого ви entitled .
-
З моєю компанією виходить це третій випадок у цій групі, що доводить зворотнє. Трохи дивно, ні?)
-
Ну це гарно, але можна ще погоджувати так , як вимагає законодавство .
-
Я спокійний, бо свої овертайми погоджую з босом, як того вимагають правила компанії.
-
Це ви так перевели самі для себе , щоб заспокоїтися ?
-
Закон каже, що маєте право, але це не маст.
-
Яка у вас робота?
-
То дядя так волонтерить може щоб прибуток босу більше принести, його вибір)))))
-
О, теж так у мене
22 Jan 2023, 08:02
73544/237307
5 minutes ago