Українська Манітоба
-
Ну так.
-
До речі, минулого тижня уряд Ньюфаундленду та Лабрадору розіслав повідомлення про те, що українці, які живуть в готелях Сент Джонсу та які мають роботу, повинні виселитись з готелів до 2 серпня. На жаль, є досить багато ситуацій, коли люди і далі продовжують жити в готелях по 6-7 місяців, в той же час маючи роботу та автомобілі.
-
а шо тоді отой крінж? це інше?
-
Назва навіть є цьому - Vicarious embarrassment. Або Second hand shame , Spanish shame.
-
а що так можна було ? 😅
-
Краще б дали легкий pr і лабрадор був би вщент забитий українцями ))
-
Можна на базарі купити :)
-
Typical 😂
-
Дуже легкий. Треба тільки знайти роботу на мінімум рік з можливістю продовження роботи після року. І можна подаватись. Також є категорії роботи TEER 0-3, коли не треба здавати мову. Тобто ніяких шести місяців роботи, списку професій тощо.
-
Наскільки я чув, там можна подавати одразу як знайшли роботу
-
Легкий
-
Якби ж я то знав.
-
А він там важкий?
-
Всім привіт, як хто оплачував довідку із польщі? Ходили в банк чи як?
-
Тому що це повідомлення ще раз доводило що ви були не праві . 😂😂 але ж ви бачити те що хочете .
-
Так , крінжова штука може в вас не викликати ємпатійних відчуттів . Крінж просто щось не зручне . У секонд Хонду як раз стидно за людину або подію з точку зору ємпатічного 😂 та все одне вони дуже схожі , та майже синоніми у сленгу .
-
Давайте мирно спілкуватись. Сьогодні вихідний. Не хочеться чат моніторити )))
-
Хм. Дивно, чого @erlightbeam та @Just_ERISS не реагують на це повідомленя блювотою або вибухом мозку. Мабуть теж читають, як їм зручно🙄
-
Бунт за овертайм!!!
-
Я тільки всесвіт молю, що вас попусте , коли Анатолій скаже що все виплатили та вибачилися за помилку )
22 Jan 2023, 08:02
73687/230242
9 minutes ago