Українська Манітоба
-
Легкий
-
Всім привіт, як хто оплачував довідку із польщі? Ходили в банк чи як?
-
Who cares. 😂
-
Та вже весь чат з вас посміхається, як ви перекручуєтесь у повітрі)) Що бачити? Що все-таки всі погоджують свої овертайми, як я і написав у першому своєму повідомлені? Чи ще раз обвести повідомлення від Anatolii де він пише, без узгодження вам порахують зп як просто за кількість годин? Чекаю на вибух мозку👍🤠
-
Щось я не бачу сміху , тільки лайки за мої повідомлення. А за вас мені вже у лічку народ піше не звертати увагу і не витрачати на вас час . Ваша теза , що ОПЛАТУ за ФАКТИЧНИЙ овертайм вірішує роботодавець або правила компанії - не підтверджується нічим , окрім ваших повідомлень . Моя теза , що ОПЛАТА за овертайм регулюється державою , і ви не повинні за ОПЛАТУ ОВЕРТАЙМУ домовлятися з босом - підтвердилася посиланнями , що я надав , і іншими посиланнями . Також власним досвідом людей , які прийняли участь у цьому параді . Я вже вас прошу знову , припинить мене тегати. Мені з вами не цікаво. Я зрозумів вашу точку зору , мені її доводити не треба , і змінювати я її не планую . Просто не чіпайте мене .
-
Ви в першому повідомленні написали що якщо не погодив овериайми, то заплатять звичайну ставку. А це не так. Вам просто їх можуть не зарахувати якщо ви собі самі вирішили попрацювати. Питання не стояло в тому що я відпрацював по своїй волі112 годин, а мені заплатили лише за 80.
-
#Manitoba Провінційний парк Whiteshell Provincial Park, який знаходиться всього за 120 км на схід від Вінніпегу, має понад 200 озер, на яких можна відпочивати, ловити рибу, займатись канойкарством, плавати, а то й просто піти на прогулянку як на день, а то й на кілька днів чи зупинись у одному із численних котеджів. Система озер у парк Whiteshell сформована трьому річками: Winnipeg River на півночі парку, об"єднує численні озера, найбільші з яких Numao Lake, Nutimik Lake, Dorothy Lake, Margaret Lake та Natalie Lake. Whiteshell River на південному-сході парку також з"єднує численні озера, в т.ч. і West Hawk Lake, найглибше озеро провінції з глибиною 115 метрів. Rennie River формує третій ланцюжок озер, серед яких мальовничі Betula Lake та Falkon Lake. Проживаєте у Манітобі? А яке ваше найулюбленіше озеро у парку Whiteshell? Українська Канада
-
hot Sunday debates baby
-
Caddy lake, west hawk lake, а також long pine lake (хоча воно в Онтаріо вже :))