Українська Манітоба
-
1. Сертифікат називається food handler certificate. Його можна отримати онлайн. Кілька контор його пропонують, наприклад торгівельно-промислова палата. Там буквально на кілька годин інформаційний курс, потім тест і сертифікат. Показує, що у вас є базові навички та знання з санітарної обробки/безпечного приготування продуктів. 2. Продукти «на продаж» повинні готуватися виключно на «комерційній кухні». Тобто можна і дома, але якщо у вас є окрема повністю обладнана кухня, яка має статус «комерційної», і їжа з вашої звичайної домашньої кухні ніяк не перехрещується з комерційною. Або можна погодинно орендувати комерційну кухню десь.
-
О, я такого наслухався коли казав шо неможна готувати без відповідних дозволів. Навіть один раз був агентом кремля
-
e-Krk, Dotpay www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego
-
Manitoba Health наказали згорнути діяльність трьом "домашнім ресторанам" після популярності постів про продаж страв у соціальних мережах. Один "ресторан" поштрафували на 1300 доларів. Manitoba health ordered 3 home-based restaurants to close after increase in social media meal sales www.cbc.ca/news/canada/manitoba/home-based-food-sale-inspectors-manitoba-1.4449379
-
На сайті тільки реквізити свіфту і немає де перейти оплатити онлайн
-
Там можна онлайн оплатити, гугл вам в допомогу
-
Тепер бачу😅 дякую
-
Я ж скинув вам посилання на сайт 🥲 Скидую ще раз : oplaty.ms.gov.pl
-
А знак де цей купляти? 🫣🥲
-
Якщо надсилаєте фізичний лист, то треба купити znak oplaty sadowej, роздрукувати його і вставити в лист. Посилання на оплату нижче : oplaty.ms.gov.pl
-
Ось щодо продажу їжі домашнього приготування. Коротко: готувати страви на продаж вдома не можна без сертифікату Food Handler Training Certificate, комерційної кухні та інспекції від іспектора (public health inspector). Просто отримали сертифікату недостаньо для продажу страв домашнього приготування. Тільки певні страви (випічка в тому числі) може бути виготовлена вдома і продаватись тільки на спеціальних заходах та місцях: фермерських ринках, різні фандрейзинги-bake sales у церквах, школах, коммюніті центрах тощо і то тільки, якщо дотримуються спеціальних вимог. Notice to Home-Based Food Businesses Please be advised that preparing and serving food from a home-based business for public consumption is prohibited. The sole exception to this is non-potentially hazardous foods sold at a farmer’s market, flea market, craft sale or bake sale, in accordance with the Farmers’ Market Guidelines. Manitoba Health: www.gov.mb.ca/health/publichealth/environmentalhealth/protection/home.html
-
Supervalue, моя компанія давно з ними працює
-
Порекомендуйте сервіс з duct cleaning. Дякую
-
Зверніться обов'язково до психолога. І (як каже мій) поведінкова активація: гуляти на вулиці, бути зайнятим хоча би половину дня, час/догляд за собою. Обговоріть з нею термін (3 місяців, рік, тощо) який буде точкою перегляду перспектив, чи їй тут ок, чи вона все-таки хоче вернутись.
-
А що в заяві?