Українська Манітоба
-
Дуже дякую 🙂
-
Hello! 2 bedroom, 2.5 bathroom, 2 floor, 1015 SF newly built townhome available for rent from October-November. Location: East Kildonan - Molson Townhomes Lease agreements ends 31st January 2024, available for extension Rent: $1500 - water, internet included Parking: $60 - Pet friendly - Sound Proofing Construction - Private Balcony - Air conditioner - Dishwasher - In-suite Washer/Dryer
-
Доброго дня , продаю деякі речі , розкладне ліжко , ігровий стіл , матрац до ліжка та клавіатура , звертайтесь в особисті повідомлення !
-
Потрошки москва підгоряє ❤️
-
Більше десятка історій вже знаю, коли старших людей доводилося супроводжувати назад до України. Відсутність мови, кола спілкування, зайнятість дітей та внуків, далека від сприйняття культура та побут Канади викликає дуже різні відчуття у старших людей. Не тільки тих, які приїхали по CUAET, а й ті, які прилітають до дітей, які тут давно з ПР.
-
Доброго дня.Чи надають зараз житло для новоприбулих в Манітобу?
-
Я подав на куаєт, в мене не було закордонного, я вказав внутрішній паспорт. Зараз отримав закордонний хочу щоб його підтягнули замість ID картки Це кризисна форма
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, дополняю документ (загран) Что выбрать тут? Куаэт не высвечивается.
-
Дякую! Ще питання, якщо я зробив скан через програму на телефоні, Аdobe здається чи підійде цей скан ?
-
Дякую ♥️
-
Тут ворк обрати?
-
Ще запросило