Українська Манітоба
-
У нас Economy квитки і на кожному написано що ручна поклажа і ще багаж до 22 кг при купівлі квитків висвітило чи хочете купити додатково багаж 22кг так я оце і не зрозумів це доп багаж ще можна чи як зовсім щось туплю)))
-
Також при онлайн чек-ін є можливість купити багаж, мені коштувало близько 1400 грн за додаткові 22 кг
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, гарного перевіреного стоматолога, бажано україномовного (чи інші східнослов'янські мови)
-
Може друге)
-
Доктор Андрій Баранюк, North End Dental Clinic Winnipeg, MB Phone: +1 204-582-9252 northenddentalclinic.com/
-
Доброго дня Чи є тут хтось, хто колись займався свічковарінням. У мене є все для того щоб зробити свічки, ( Банки віск, принти) але нема вмілих рук. Ідея: зробити свічки, продати тут. Всі зароблені гроші на смерть москалів.можливо хтось має бажання і вміння допомогти. Партія не маленька. І мері не вдається зварити гарні
-
Чи є у когось пошта , куди можна написати до CRA стосовно GST кредиту? По телефону вже два тижні намагаюся додзвонитися, марно
-
В інстаграмі innakurasova знайдіть, вона проводила майстер класи
-
Тільки телефонувати
-
Тонування вікон автомобіля. 🚙Якість, гарантія, знижки. 40 доларів за вікно. Car window tinting. Quality, guarantee, discount. $40 a window. 4313887985 Mykola
-
Вітаю,а де відбувається зміна адреси на правах? Тільки в мрі? Чи в avtopac теж? І чи платно це? Дякую
-
Найпростіше в Autopac. $10 чи 20, точно не памʼятаю
-
так в любий. ВОни напишуть папірець і ви можете його юзати поки не прийде новий поштою. Чекати десь два тижні
-
Це будь який у місті? Старі забирають чи як? Нові по пошті прийдуть на нову адресу?
-
Привітик, гайз 😊 Можливо, комусь стане в нагоді: Чоловік працює в меблевому магазині Leon’s Furniture на 1755 Ellice Ave і в них сьогодні та завтра VIP дні - знижки на все. На матраци знаю, що 50% знижки + податки Так що, якщо цікаво - приходьте та питайте Романа. Розмовляє українською та англійською)
-
Ну можливо хтось шукає, щось краще ніж в ікеа)
-
Вони щось навіть зі знижкою 50% дорожче ніж в ікеї виходять. То щось на багатому :(
-
За якісний матрас варто відвалити грошей якщо є можливість
-
Там інколи такі матраци купують, що мені складно уявити, як можна віддати такі кошти 😅 але якщо є можливість - чому б ні) Я б сама хотіла матрац, де регулюється висота, ще якість приколи) аби кошти були)
-
Хто стикався з такою ситуацією, як її вирішити щоб не телефонувати їм?
22 Jan 2023, 08:02
73822/229415
4 minutes ago