Українська Манітоба
-
Так ! Ікея гімно, матраци треба брати Якісні! Ось я купив собі якісний матрац з 50% знижкою у Leon’s furniture на 1765 Ellie Ave , і відчуваю себе зовсім іншою людиною! Став більше посміхатися , настрій покращився, сил та енергії вистачає на все те , що раніше собі навіть уявити не міг . Навіть англійська покращилась 🌝 обов’язково питайте Романа .
-
Я був зареєстрований на Canada.ca, на CRA зареєструвався тільки в четвер, дійшов до кінця де 5 запитань придумати, но потім тільки заходжу і зразу заблоковано, до цього теж був заблокований, знаю чому, бо три рази ввів не правильний логін і пароль я навіть і не був зареєстрований. Но чому блокувати навіть після створення акаунту я не розумію, теж саме довідко замовити онлайн не можу, напевно мій sin заблокували.
-
Хлопці, якщо мені потрібна буде реклама - знаю, до кого звертатись 😅
-
Зателефоную коли буде рівень В2, не раніше ніж через рік чи два.
-
Ця розмова про матраци пригадала мені це відео 😂 youtu.be/qgQLgm8EV9k
-
Просто не зроблять, бо це безпека. Ви ж не хочете, щоб хтось отримав доступ до вашого кабінету і, наприклад, поміняв банківські реквізити? Чи вкрав вашу персональну інформацію і взяв кредит на вас? Чи створив фейкове ІД і показував усі доходи на ваш SIN, а ви платили за нього податки
-
Дякую за пораду но ні, не буду більше пробувати, не хай буде блокований, не хай зроблять все просто, і людям стане легше.
-
Може й так, я просто зараз працюю з Американцями і дуже часту попадаються люди, які кажуть, що мають зараз купу проблем, бо в них вкрали дані. Попадались навіть такі, які не можуть вирішити це вже багато років поспіль. Хтось живе під їхнім іменем в іншому штаті і вони не можуть нічого довести.
-
А в чому проблем, як що я прошу друга, чи навпаки мене попросили спілкуватися, якщо я показую свій сін то які проблеми, це моє право показати другу чи ні, але вони там росказують так не можна.
-
Я колись думала, що рівня B2 достатньо для спілкування, розчарування прийшло разом з рівнем)) Тому не чекайте, запишіть собі переклад, яке у вас питанні, яку помилку видає і попросіть говорити повільніше. Я один раз дзвонила, то попався мені прекрасний консультант, який навіть перепитав чи все зрозуміла і підбирав простіші слова. А іншого разу, що просто старався здихатись мене пошвидше і не говорив повільніше)
-
Три рази, перший півтори години, другий півтори години, сьогодні майже так само.