Українська Манітоба
-
Мабуть я вас засмучу, але порівнювати те, як було а Україні і то, як зараз в Канаді, це як синдром "пост-сталінизму" з шикарною фразою.. "тоді такого безладу не було". Суб'єктивно, я не потерпаю від тих фриків чи бомжів на вулицях тут чи в Україні, так я знаю, що у мене по-перше можуть бути проблеми після самозахисту, чого б не було б в Україні, а по-друге тут неблагополучний шар населення сконцентрований у центрі, на той час як в Україні жабраків набагато більше, просто вони розкидані територіально. Якщо включити міски та трохи проаналізувати майбутню ситуацію в Україні, то як на мене все те, що тут ви можете зустріти зараз квіточки у порівнянні з тим, що буде в Україні перші 2-3 роки після війни. Кількість зброї у населення зашкалює, кількість безхатків теж збільшиться, бо кількість домівок порушених невпинно росте. Частина теперішніх захисників повернеться до сімей, та все буде добре, але частина буде з каліченною психікою та післявоєнними сіндромами. Тому вважаю, що з тим як працює тепер тут поліція - статистика не є об'єктивним показником безпечності, бо на частину викликів зовсім не приїздить наряд, але явно не більше і не гірше тут ніж була, а тим паче що очікує Україну після перемоги. І всі ці наслідки - то не секрет, кожна війна має одні і ті самі наслідки завжди.
-
Дякую, спробую, під пакунком не могли б ви вказати як воно виглядає) щоб легше було знайти, я бачив лише такі круглі пакунки і вони як виявилося не смачні (як на мене)
-
Коли ми приїхали до Канади 9 років тому, то нам казали: "Зараз нема чого їхати в Канаду, бо треба було їхати або у 90х або на початку 2000х найпізніше. Зараз вже будинок не купите, роботу нормальну не знайдете, будете жити на мінімалці." Аналогічно і з бізнесом. Найкращий час тоді, коли є план. Може бути найкраща економічна ситуація, а бізнес прогорить, якщо плану немає. Бізнеси відкриваються навіть під час економічної кризи, якщо що. Риторика про "невдалий час" для імміграції/бізнесу/нової професії/навчання та причини "чому не вийде" (навіть не почавши), зазвичай, характеризує людей без бачення власного майбутнього. Це нормально. Особливо, коли війна змусила багатьох поїхати у невідому країну, і люди не знайшли ще себе у цій країні. На адаптацію можуть піти роки. Хтось так ніколи і не зможе через ряд причин. Хтось зможе через впертість, самодисципліну та план. Комусь просто пощастить швидко зустріти людей, які допоможуть в адаптації та кар"єрі. Хтось досягне висот, хтось зупиниться на комфортній середині, а хтось завжди буде внизу, "на мінімалці". У всіх буде по-різному. Однак усі ці ситуації залежать тільки від вас. Канада має безліч можливостей, щоб почати з нуля і стати успішним настільки, наскільки цього хоче людина.
-
ох уж ці історії коли люди раніше за 2019 зайшли в трак бізнес , і встигли купити трак перед ковідом. І встигли відбити за 2021. Прямо зараз так сказать ця інформація вкрай оманлива) А єслі радіатор у вашому новому фрейтлайнері трісне, буде багато вихідних)
-
Легко, потрібно лише 200к+ без трейлера
-
Зарплата за пробіг, а не за години.
-
Так, я з вами згідна. Є декілька автобусних маршрутів #15, 16, 17, 18 які проїжджають через/ повз North End і якими частіше користується не дуже добрий контингент. Інші маршрути більш-менш ок. Тому, якщо ви знаєте, що найближчим часом не зможете купити авто, постарайтесь знайти житло в районі з більш безпечними маршрутними автобусами. А на даний час, якщо бачите, що в автобусі є не адекват який може заподіяти вам шкоди,то краще вийдіть з автобуса і зачекайте на наступний.