Українська Манітоба
-
Однак, з усього ПР - це найнадійніша опція, яка дає можливості. Наступні ворк перміти будуть під конкретного роботодавця, тобто закриті
-
далеко не всі встигнуть. Хто обрав Манітобу, то тут можна просто жити і виконати всі умови для отримання ПР, а ось ті хто обрав БС, ОН, то там буде важкувато це зробити
-
в Украине лучше? Ви давно там були?
-
тут у кожного своя думка.
-
ну війна йде, а так краще звичайно дома
-
Все встигнете побачити. Я бував скрізь в Канаді, так красиво, але проживаємо там де є робота :)
-
Вінні топ, одноповерхова Америка як колись була.
-
Завжди є краще. хоча окрім Вінні я нічого не бачив в цій краіні. Хоча дуже хочется...але все часу немає(
-
Вінні теж нічого якщо що ))
-
тому потрібно ще працювати тут. ну і без роботи - немає пр, щоб потім дивитись на все)
-
та роботи в мене 3, в нинішніх реаліях, одна з них віддалена, яка теоретично, дозволить нам проживати без фізичноі роботи. Для Украіни дохід був досить гарний, а тут це не так уж багато)
-
сама головне причина, моій сімʼї подобається і мені років 5 розвовідали що хочуть сюди (не конкретно про місто, а про Америку)
-
так, ще знайти треба причини навіщо це колесо хом'ячку ))
-
Доброго ранку. На жаль, go peer вимагає бути громадянином або PR. Також я звертався до рекомендованї Borrowell контори Fairstone, теж відмовили. Поки так і не знайшов нічого, щоб консолідувати борг по кредитних картках з меншим відсотком.
-
теж саме, тут класно, великі тачки, долари та бургери, і фотомоделі голлівуду з силіконовими титьками
-
Враховуючи що програмі лише 1.5 роки тільки
-
Вибачте, а як це дати своєму CUAET перміту протермінуватись?! Хіба він не на 3 роки?
-
Ворк перміти видавали максимум на три роки, але не довше, ніж дія паспорту. Тому, якщо в людини паспорт закінчувався в 2023 році, то відповідно і воркперміт дали до цього часу.
-
Зрозумів. Що ж… буває.
-
Хтось оформлював картку від Simplii з новоприбулих? Які доки ви прикріплювали як ID, тільки driver’s licence підходить. А якщо її не маю, можна ворк перміт?
22 Jan 2023, 08:02
74053/230093
about 5 hours ago