Українська Манітоба
-
Я виправила, і схоже що ви все одно зможете скористатися, там пишуть що це для всіх хто живе в Канаді. Не тільки Манітоба
-
Як воно працює? Якщо я з Брендону то напевно ж не зможу скористатись?
-
В Манітобі ще є онлайн консультація, це таке недавно почалося. Називається Qdoc - qdoc.ca/. Я ще не користувалася, та моя колега з роботи користувалася і дуже хвалила їх. Може там швидше консультація буде. Бачу там і педіатри є.
-
Аміши.
-
Гуттерити
-
В кожному суші place є, головне замовляйте правильно. "Як в Україні" - це напевно з seaweed outside? Чи як?
-
Гуттерити не проти гаджетів, у них на колоніях ультра сучасні лазерні станки для різьби по металу, вони водять машини і тд. Хіба що під «гаджетами» тут розуміється щось інше.
-
Співчуваю вашій ситуації ((( Так, саме так, якщо питання НЕ життя/смерті, то тут цілком може бути все дууууужееее доооовго.
-
Вибачаюсь помилився, дякую що поправили
-
Та це ж не мормони, а сайєнтологія придумана фантастом :)
-
Дякую, в цілому це ще під питанням, але є деякі червоні прапорці з якими треба до психіатра однозначно. Але вцілому тут набагато толерантніше ставлення і більші можливості для будь-кого з особливостями/вадами. Головне тут потрапити до хорошого психолога(психіатра), а не до такої як українська медіа психолог Холоденко яка порівняла аутистів з рашистами 🤯
-
Доброго усім дня У пошуку румейта, район st Jameson 900$ all included (underground parking, pool, sauna, mini gym) Huge dorm with a beautiful balcony view. За більш детальною інформацію у приват Дякую за увагу :)
-
Так, для мінімального побутового спілкування буде достатньо. Просто залежить на які теми говорити: я намагалась розказати про дитинство в селі, страх доїти корову, ненависне сушіння сіна і т. д., ніби і не складна тема, але...)))і зрозуміла що ще вчити і вчити 🤭
-
Продаю монокомпьютер)
-
Шановні, а ні в кого немає непотрібного насосу?
-
Воно існує!!! Еспрессо у Tim Hortons!!! Схоже ми маємо вплив.
-
wise.com/ca/
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як можна з Канади до України кошти перевести? Мені потрібно відправити 4850 грн на українську картку
-
Лишилося шматочок чорного хліба з салом і шматочком часнику додати в меню
-
Давним-давно. Роки і роки
22 Jan 2023, 08:02
74158/231707
37 minutes ago