Українська Манітоба
-
eeeeeeeeeeeeeeeeee e e e e e
-
Вітаємо, VKA! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вам же написали що лікування безкоштовне. За ліки треба платити. Що саме і скільки сплачують є у вашому coverage booklet. Дивіться precsription drugs, specialty drugs (дивіться maximum який встановлено, та co-Insurance). Там навіть без англійської не аажко розібратись
-
Воно вже дуууже давно існує 😂! Це ви напевно недавно тільки про це дізнались 😉 ☕️
-
Вітаємо, Maksym! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Щойно відправив смс із рекламою своїх послуг, заздалегідь запитавши дозвіл в адміна, яка дала добро на розміщення, але без спаму, хтось із адмінів видалив і поскаржився, що це спам, дуже дякую цьому адміну за те, що я тепер взагалі не можу писати повідомлення з мого основного аккаунту...🥲
-
але я рік тому працювала в тім хортонсі, воно було😂
-
можливо в деяких локаціях нема
-
Як це? Тім Хортон зранку це ж частина адаптаціїї. Доречі хто знає хто такий Тім Хортон?
-
Доброго вечора) В нашій групі є музиканти ( духовики) Якщо є пишіть в приват Щось залабаєм🎺🎷
-
звичайна еспресо машина коштує 150 дол і потім вам все одно яку каву продають в тімс:)))
-
я там каву купую коли кудись далеко їхати
-
Мені наші не досталися , нажаль )
-
І шо, нарешті ти отримуєш то шо замовляв, а не негазований лімонад і несолону картоплю фрі?
-
Хто там казав , що одні індійці одні працюють у фастфуді ? 🌝 вже ось бачу біля будинку наняли наших на роботу 🥹🌚
-
Хокеїст
-
заходив вчора на хендерсон - як в мумбай якомусь побував
-
це на дитячому майданчику як на салтівці.
-
А тепер як на Троєщині 😂
-
Ну і кілька перекладених на українську скріншотів
22 Jan 2023, 08:02
74188/230334
less than a minute ago