Українська Манітоба
-
Всім привіт, хто подавався на кліматичні виплати? потрібна ваша допомога.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Я отримала кліматичні виплати автоматично на картку, бо підключила на сайті, а моя мама ще не активувала кабінет, так як чекає на пароль. На кліматичні виплати вона подавалась. Чи буде їй виплата? Я знаю що наче надсилають чеком.
-
Всім привіт ! Хтось стикався тут із заміною акумулятора на макбуку, скільки тут це коштує?
-
Просто ми не знаємо що і як конкретно. Знайомим на масажі покриває 100%
-
Всім привіт, отримали на роботі бенефіти блю крос, я там вибирала дентал, вижн, life insurance. Таке питання який відсоток покривають бенефіти наприклад на дентал ? Хтось вже звертався и як?
-
Та чи треба тут щось додавати банківські реквізити? Просто я їх надавала в анкеті на роботі . Тільки вчора в ящику знайшла та й не могла на роботі дізнатися
-
Я зробила але там нічого поки немає, окрім значків які в мене бенефіти
-
Це запитання до того хто займається бенефітами на вашій роботі. Також можна в блю крос запитати напряму в вашому аккаунті. Там, у вашому аккаунті, також може бути інформація про покриття. В кожної insurance вони різні.
-
Я подався саме як опікун. У якості доказів додав переклад свідоцтва про народження дитини. Виплата прийшла на 3-й день
-
Хгг, чудова ідея😅😅