Українська Манітоба
-
#робота manual QA Всі деталі і контакти в файлі, мені не пишіть. Main Responsibilities: • Analyzing business requirements and conducting thorough impact analysis. • Designing solid test plans that cover potential dependencies and execute test cases. • Investigating UAT tickets and executing testing of fixed bugs. • Participating in solution definition and user story refinement sessions with the Scrum team. • Identifying defects and follow-upping through the defect’s lifecycle. • Performing end-to-end testing, including back-end testing. ... A successful candidate will have: • A Bachelor's degree in Computer Science or appropriate technical degree or equivalent work experience. • 3-5 years of experience testing web applications. ...
-
Та залежить шо і де купувати . Але так взагалі то 1-5днів. … не памʼятаю шоб я на щось довше чекав
-
Аа тепер зрозуміла
-
Amazon prime - канадці та американці обожнюють це. - безкоштовний/безлімітний сервіс зі збереженням всіх ваших фото (5gb на відео) - безкоштовні аудіо книги та музика (хоч і менший вибір ніж apple music/spotify)
-
Хто там торнаду хотів ? Забирайте
-
Дякую
-
Найдешевше , що я бачив ( не лоу-костер ) це до Торонто на LOT , вони давали знижку українцям до 20 % , треба дзвонити їм , потім west jet , але квитки треба брати десь за місяць , на двох дорослих , 860 usd вийшло , можливо лоукостери з маленьким багажем буде ще дешевше .
-
Порадьте будь ласка з якої авіакомпанії чи через який сайт замовляти дешевше квитки до Вініпег з Польщі?
-
Всім привіт, порадьте як влаштувати дитину в садок 2,5 роки. Я заповнив аплікації у всі доступні заклади і 7місяців тишина
-
А ні в кого нема зарза грози чи того торнадо, яким мене лякає мій айфон весь весвр?
-
В нашому ж місце, але він платний. Район гарден