Українська Манітоба
-
Тільки чекати...або платити шалені гроші
-
Хтось знає скільки дійсні ці сертифікати? А також поліцейський
-
В Брендоні таке саме зараз Але в нас Торнадо 🌪️ попередження частіше буває ніж в Вінні
-
Знайшла таку інформацію ;) Нічого особистого, але хз яких ділов ви наробите наступного дня😁 …
-
Вже 8 років дійсні. На роботі питали тільки коли приймали. Хоча може для різних роботодавців порізному
-
Мені самій стало цікаво, бо я роблю їх час від часу по роботі ;)
-
Я використовував поліс чеки двох-трьохрічної давності ахаха
-
Пʼятдесят долярчиків 🤓
-
Я отримав один поліс чек, випадково його відсканував десь 40 разів замість 4х разів, і потім роздавав його де треба роками
-
Якщо ваша компанія скаже що велика біда, ви підете і отримаєте новий
-
Особливо про несудимість
-
А то не велика біда якщо писало що вони були видані для іншої компанії?
-
Викладаю англійську мову 🇨🇦 для всіх рівнів. Досвід викладання - 10 років Освіта - філологія англійської мови, магістр Заняття - онлайн Вартість - 60 хвилин/18 CAD Всі підручники та довідники із граматики надаю
-
Oleh Romanyna загубив барсетку в Костко. Бачив фото виклали в групі костко. Ящо хтось знає - перекажіть йому
-
Вакансія для backend developer, в штаті вже є українці: www.linkedin.com/jobs/view/3674899488
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка куди можна написати щоб отримати консультацію стосовно розміщення в безкоштовному готелі (Вінніпег). Плануємо летіти сім'єю і треба переночевати в Торонто. Треба врегулювати питання.
-
Нікому не треба писати, вас заселять лише по факту прильоту, на стійці або волонтери зустрінуть, або самі наберете готелі спитаєте де місця є
-
Дякую. Але в мене питають в Торонто щоб я узнав інформацію.Чи заселять нас в Манітобі якщо я скористаюсь готелем в Торонто (одну ніч)
-
В Торонто селять по федеральній програмі, в Манітобі-по провінційній. Тому, якщо використаєте федеральну, то в Манітобі можете використати провінційну. Але якщо вам треба буде прожити готельбілтше ніж на місяць, то це можливо тільки по федеральній на 2 тижні. Тому, вам вирішувати
-
Заселять на 30 днів. А потім, за потреби, ще можуть дать 14 днів. Але якщо в Торонто переночуєте, то 14 днів вже не дадуть.
22 Jan 2023, 08:02
74344/230973
about 4 hours ago