Українська Манітоба
-
6 місяців
-
Також підкажіть будьласка чи хтось був в цих місцях. Чи там гарно?
-
Підкажіть будьласка, Си їдемо у міні вікенд за місто і зотіли б орендувати з собою каяк, можливо хтось знає де є пункти оренди на деквлька днів ?
-
Дякую, а за той парк де ми їдемо. Не були там часом?🙄
-
Вітаємо, Ростислав! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую)
-
Були на Hecla island в Gull Harbour. Там гарно. Є пляж та спуск для каяків. Як на тому березі, де ви будете — не знаю.
-
Ми вже орендували по цих контактах що дав Василь🥳
-
я б не ризикував. Я пробув в Торонто з дружиною десь 15 годин в аеропорту, щоб нічого не брати. БО не знав як тут буде, якщо б не дали, я в тратив набагато більше, хоча і грошей було обмаль. Краще орендуте там готель собі на добу. І трошки місто гляньте)
-
З того що я дізнався то ні. Ця опція одноразова і звичайно якщо є місця. Тобто якщо ви в Торонто заселитеся хоча би на одну ніч то в іншому якомусь місті в готель вас уже не поселять безкоштовний. І треба щоб обов'язково був план б бо може не бути вільних місць наприклад. Ми власне теж збираємось скоро приїхати у Вінніпег або Едмонтон ще думаємо. І маємо таку саму ситуацію, фінансова ситуація не найкраща і дуже розраховуємо на безкоштовний готель хоча би на два тижні. Наприклад в едмонтоні це два тижні а в вінніпезі можна продлити до місяця в крайньому випадку.. тому теж хвилюємося і шукаємо хостес, але то так трохи безнадійно ніхто не хоче приймати незнайомих людей навіть якщо це не задармо.
-
Добрий день! Чи хтось завіряв довіреність у Maria L. Halkewycz? Будь ласка, поділіться контактний номером телефону. Зазначений номер на це ім'я не працює www.ukrainianmanitoba.com/item/maria-l-halkewycz-law-office/
-
Дякую 👍