Українська Манітоба
-
На цій платформі можна побудувати своє портфоліо. ТАм дають реальні тести і платять за них. www.utest.com/
-
Для джуна важко зразу знайти роботу. Навіть студенти після універу не зразу знаходять роботу. Для Software tester, QA потрібно будувати добре портфоліо та автоматизацію знати.
-
А якісь поради для когось хто має навпаки?😂 Тзн досвіду комерційного 0 Спочатку вчився сам, потім коли почув що не просуваюся пішов на курси, після курсів вже був впевненішим, але не можу навіть на інтерв'ю потрапити
-
Ок. Перейдемо у сусідній чат.
-
Найбільша проблема деяких українських ІТ спеців така, що вони переоцінюють свої скілс та мають слабку мову. Для профі роботи багато. Я за останній рік спілкувався з 100+ людьми якраз з України, і тільки 12 дав рекомендації. Основна причина - слабка мова.
-
При тому, що у відповідь на ваше повідомлення я написав думку про значно кращий (та значно легший) варіант шукати віддалену роботу в айті (у тому числі без вимог крутої кваліфікації та ідеальної англійської). А ви що подумали?) Наче як згодні з цим :)
-
Я jun QA не знайшов достатньо швидко, тому прийшлося братись за що знайшов
-
Так при чому це тут? Не можна порівняти Торонто і Вінніпег. Це як порівняти Київ з Тернополем. Звісно, що у GTA вакансій у кілька разів більше, але зарплати приблизно однакові.
-
Звучить добре, сподіваюсь тут є DBA і вони використають цей шанс )
-
Це прекрасно, справді, що ви допомагаєте особистими рекомендаціями, але це зовсім не говорить про достатню кількість відкритих вакансій І звичайно ніхто не виключає той факт, що в Канаді нетворкінг дає ще більше можливостей, проте це все одно не міняє факту при порівнянні можливостей у різних локаціях
-
Зараз UfM шукає Team Lead Senior DBA.
-
Зараз є ще 3 DBA positions у staffing agency, там якраз ремовт, але оскільки агентство у Вінніі, то така робота підійде для номінації
-
QA, BA, solution analyst - це кілька останніх позицій, на які рекомендував людей. Все в Манітобі, старт від $70-75К.
-
ІТ дуже різне :) Якщо ми говоримо про розробників, дійсно, знайти роботу реально, вакансії часто з'являються у Вінніпезі. Якщо починаємо говорити про щось більш специфічне (QA, BA, UXD, DBA і тому подібне), то не хочу образити любу (щиро) мені Манітобу, але великий шмат компаній навіть не вважають за потрібне мати подібні процеси, тож і вакансій не так вже й достатньо. Віддалена робота для Манітоби у цьому випадку найкращий варіант, ще краще якщо на США.
-
LinkedIn, потрібно мати оптимізований профіль там.
-
не підкажіть, де краще шукати? Або лише сайти indeed?
-
ІТ вакансій у Вінніпезі достатньо, але потрібно вільна англійська та навики. Джунам важко, згідний.
-
Якщо при подачі на візу куает не подалися на ворк перміт, чи можна отримати в аеропорті visitor record ?
-
#робота #вакансії В компанії де я працюю появилось багато нових вакансій (Вінніпег, Саскатун, Реджайна). Якщо цікавить - подавайтесь а також можете вислати резюме. recruiting.ultipro.ca/WES5004WCLC/JobBoard/e765749f-ec9a-4c6a-986d-b037c80b4cae/?q=&o=postedDateDesc
-
Саме так. Це те що вона мені сказала
22 Jan 2023, 08:02
74423/239718
4 minutes ago