Українська Манітоба
-
Скільки потрібно платити?
-
As for tornado, rains - really good app to check the weather -precepitations, thunderstorms, wind seep, ect. It should be no tornado in Winnipeg based in that
-
Ventusky - Wind, Rain and Temperature Maps www.ventusky.com/
-
Продовжуючи тему купівлі нового телефону. Пішов до офісу. Написали такі розклади купівлі Samsung s23
-
2 р. начебто..
-
Термін який ?
-
Краще і дешевше буде попередня Ультра, чим цей дрібний і страшний кірпічик
-
Якщо не важко більш детально будь ласка, бо не можу зрозуміти щось цей скріншот 🤔
-
‼️Хтось втратив картку на імʼя Yaroslav Byrak (Canadian tire Polo Park)‼️ Відпишіть у особисті якщо ваша
-
861 Scotland Ave
-
Доброго дня дівчата☀️🌸запрошую до себе на манікюр та педікюр, , починаю працювати у новому салоні, маю стаж 7 років. У нас дуже приємні ціни і зараз знижка 15%- знайомство з майстром . Більше моїх робіт тут👉 instagram.com/alenail_ca?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg== 📍3495 Pembina Hwy 📍Bambu Salon & Spa
-
Десь відкрилася коробочка з ноготочками і фоточками чи шо? Щось сьогодні прям потік 🙃
-
там потрібно подивитись далі скрін, щоб сказати. Можливо там щоб викупити його потрібно виплатити 400$ і всеодно це вигідно - 100%
-
брав від Rogers, тільки 14 про, коштує десь 12$ місяць. Сам телефону
-
Там усе просто, тариф - 60 доларів на місяць та 32,44 доларів за телефон на 24 місяці. + податки = 103,54 на місяць, якщо 32,44*24= 778 доларів вийде телефон при тому ціна його 1500 доларів тобто знижки виходить десь 50%
-
Але там є варіанти з доплатою і без неї, там просто різні ціни в місяць будуть
-
В мене якщо всі знижки врахувати що роджерс дає то телефон коштує 12$ + 200 з копієчами даунпейменту заплатили
-
Якщо то ваш Біл, то ок. Бо я багато такого чув, але як глянути то потрібно доплатити
-
ні не треба.... там відразу треба заплатити 217 доларів.
-
Так в додатку написано якщо відкрити вкладку phone там буде в перших строчках про edge amount і там буде вказано
22 Jan 2023, 08:02
74462/239718
3 minutes ago