Українська Манітоба
-
Люди мама приїжджає в гості в січні на 3 тижні. Віза в паспорті в неї є. На робочий перміт ми не подавалися. Чи потрібно їй в аеропорту Торонто щось отримувати? Чи вона просто може йти на транзит на рейс до Вінніпегу? Бо я щось не розумію чи їй потрібно щось отримувати, бо пересадка 2:40 годин KLM летить і потім westjet
-
Йомайо. Люди, ви серйозно оце все? Про креветки: - в супермаркетах є готові для вживання креветки, викладені зазвичай колом, або ще якось фігурно - то розповсюджений party snack, на скору руку. Самі креветки в такій композиції не є дуже смачні. Вони в цьому випадку - механізм доставки в організЬм cocktail sauce-у - це таке на томатній основі, з хріном і лимонним соком, мені дуже смачний той соус (я домашній роблю, але і магазинний більш-менш норм). - в супермаркетах є заморожені в пакетах готові до вживання креветки - розморожуюєте та вживаєте. Мені особисто вони також не найкращі, але вони вже більш-менш норм для смакування саме смаку креветок (а не коктейл-соусу). Я такі використовую для салатів та для приготування сирних «макачок» (dips) - в супермаркетах є сирі креветки, які, ви не повірите, можна приготувати самостійно шоб було саме так, як ви любите. У мене рецепт є - дати? (він, правда, з ютюбу від мешканки північної Америки, яка має нічого не розуміти в смачній їжі, але от якось так вийшло) - маленьких чорноморських креветок-сємок, що продають стаканами, тут, нажаль, немає ((
-
Увага! Диспут оголошується завершеним. Всі інші повідомлення в продовженні флуду будуть видалені.
-
Дискутувати з хамом , тільки втрачати час...
-
А чого ви мені тикаєте ? Я нікого не повчаю, те що люди мають працювати це повчання?
-
Якщо без авто залишається 300, тоді страховка+паливо>300
-
Читай свої повідомлення. Ти саме повчаєш.
-
Я нікого не повчаю, ніколи і житті, тільки працюю
-
Не знаю вашу ситуацію. Але зараз з державною допомогою на сім'ю, якщо розумно розподілити, то можна і авто купити просте.
-
Ви саме і займаєтесь повчанням. Я маю на увазі не лише вас.
-
Дякую за адекватну відповідь. Гарних свят )
-
Видно, що працювати і заробляти важче ніж всіх повчати . Так що не дякуйте
-
Дуже дякую за таку пораду. Як я сам не здогадався.
-
Доброго дня, хочу поділитись як безпечно (більш-менш) добратись з точки А в точку В без авто. Ми живемо у Вінніпезі вже 12 років. У нас є одна машина, яку чоловік забирає на роботу, бо автобуси туди не їздять. Ми свідомо не хочемо купляти другу машину, бо вважаємо що краще ці гроші відкласти на відпочинок. Мені щоб добратись на роботу потрібно їхати 2-3 автобусами. Працюю в будні дні з 8:30-4:30, тому проблем як добратись немає, зазвичай автобуси їздять вчасно. По часу це бере 40-50 хв, машиною було б 25-30 хв, але знову ж це мій вибір. Отже, приходите на автобусну зупинку, оглянулись хто стоїть, якщо є не адекватні, відійдіть подалі від них. Не витрішкуйтесь на них, бо тоді є шанс що вони до вас підійдуть. Навіть якщо і підійде хтось, чемно кажете “no” і відходите/підходите до більш адекватних людей. Бажано купити собі personal safety alarm на амазоні, дуже голосно пищить, звичайно якщо ви в критичній ситуації зможете ним скористатись, а не стояти в ступорі ( як я стояла, коли в Україні били мого чоловіка два молодих чоловіка на підпитку в центрі міста, бо він вирвав з лап тих нелюдів дівчину. Ми проходили повз них і дівчинка, плачучи, благала про допомогу, ну і мій встряг у бійку, дівчина втікла, я стояла як вкопана і не могла з себе видавити ні звуку. Все закінчилось норм, правда у мого чоловіка все лице було в синяках і на другий день ми хрестили нашого синочка. Можете уявити як дивився на нас священник.) Вибачте, відхилилась від теми☺️ Отже, зайшли в автобус, швидко подивились де є вільні місця. Я не люблю сідати на передні бокові чи самі останні, з мого досвіду не варто. Вибираю найбільш чисте місце і біля найбільш адекватного пасажира на мій погляд. Якщо помилилась, пересідаю на інше місце😉 Висновок, їздити автобусами можна, але бажано коли людно. НЕ чекати на автобус в downtown після 8 вечора, проїжджати downtown, ok. Якщо робота на вихідних чи повертатись треба пізно ввечері, дуже зранку, то краще купити машину. НЕ встрягайте в розмову коли до вас підійдуть, особливо ввечері в downtown. Тепло одягатись, щоб не змерзнути, бо всередину автобусної зупинки краще не заходити. Всім безпечної їзди і гарних свят!
-
Якщо залишається 300кад на місяць тоді терпіти доведеться ще 3-4 роки.