Українська Манітоба
-
Райські яблука в нас називали
-
Шипшина?
-
Це взагалi нормально чи пахне? Я не могу зрозумiти прикол про депозит перед пiдтвердженням оренди.
-
Ми так само вносили такий депозит перед підписанням
-
Ну вам краще знати пахне чи ні але в нас так само було, якщо вас не підтвердять то повинні повернути депозит. Це ок.
-
Ні але 2.1 на Гуглі кажуть що я би не знімав у них нічого.
-
Хтось тут знае за Onyx properties?
-
це норма коли ви підписуєте контракт на квартиру , пізніше коли ви будете зїджати лендлор перевіряє чи ви нічого не пошкодили в квартирі і якщо все ок то повертає вам той секюриті депозит
-
В нас наприклад змінився менеджмент та новому овнеру я б поставив 5 за те що дбає про тенентів хоч білдінг не кращий
-
У нас аналогічно було. Разом із заявкою платиш депозит, а при виселенні його мають повернути, якщо житло у такому ж стані, як і під час заселення
-
Ну ресерч зайвим не буває
-
Це звичайна практика
-
Жодна проперті менеджмент компанії не має високих рейтингів, бо пишуть в основному негатив
-
Якщо ви не підходите, вам повернуть його, якщо ви відмовитесь, вам цей депозит не повернуть. Зазвичай його платять разом із заявкою.
-
Вітаю громадо ! Чи є тут ті, хто живе у Гімлі. Напишіть, будь ласка, в особисті, маю кілька питань про місто.
-
Зміна менеджменту не завжди означає зміну власника будівлі.
-
Будь ласка підкажіть якщо сдавати квартиру в суборенду то рахунок за комунальні, hydro приходить на ім’я нових орендарів?
-
В нас змінився. Я саме це мав на увазі
-
Теж прохання більш докладно це пояснити 🤔 Якось дивно, що так званий лізінг смартфону коштує 2 cad у місяць
-
✨Психологічні консультації для дітей 🐬🦄 Працюємо із такими моментами: 🐬Невпевненість у собі та низька самооцінка 🦄 Агресія, істерики, неконтрольовані емоції 🐬Страхи та тривожність 🦄 Проблеми адаптації в новій країні/місті 🐬 Дитячо-батьківські стосунки 🦄 Відсутність розуміння себе і власних особистісних кордонів Ставте ❤️ або пишіть нам і ми допоможемо подолати всі ці проблеми!
22 Jan 2023, 08:02
74526/239308
3 minutes ago