Українська Манітоба
-
ми їздили на на пляж на Grand Beach і по дорощзі назад бачили ведмедицю з двома ведмежатами прямо біля дороги - вони їли там шось в траві.
-
То приходить з мудрістю продивання пліч о пліч з природою, поки що я боягузка )
-
Я тут відео вантажу, справді висаджує. Миша добре, поки вона н кшуодить нам ми не шкодим їй. Живе за духовкою . Назвала Петро. Вже добрий місяць живе, всі мишоловки обходить . Так і живемо 🤷♀️
-
Та прям красота яка )
-
Вовки не нападають на людей. Більше того, вони навіть не підходять до людей взагалі. Койоти бояться дорослих людей. Ведмеді зайняті пошуком ягід і на людей не звертають увагу
-
Відмеді - 40 нападів на людей у рік у Канаді . Вовки так , звичайно не нападають, статистики не бачу . Койоти за 46 років 142 випадки нападу , але це штати і Канада разом . А так то да , вони людей зовсім не чіпають )
-
Ну сміттєзвалище то завжди принада для них
-
То неправильні відмеді , шукають неправильний мед 😂
-
Зараз у відрядженні на півночі Онтаріо. Сьогодні бачив біля 15 ведмедів одночасно. Просто порпалися на місцевому сміттєзвалищі. Ягоди в лісі, за 50 метрів від них, їх не цікавили взагалі)
-
Койоти на дорослих не нападають як правило. Зазвичай діти та домашні тварини. У нас в Лондоні койоти на кішок полюють: постійно повідомлення про це
-
Any beer store
-
Ні, справді. Вони щось там ричали один до одного, 5 штовхалися за якийсь пакет, інші в стороні поруч. Я своє сміття з траку викинув і поїхав.
-
Нещодавно спілкуався з колегою, запевняв, що у кожного ведмедя своя територія і дуже важко зустріти двох ведмедів в одному місці, а тут цілих 15 😁
-
Добрий вечір! Питання - хтось летів з WestJet , чи годують на борту на рейсах з Європи, тому що не можу знайти цієї інформації?
-
Всі beer vendors працюють безперебійно:)
-
Це один з найкращих районів міста (ну за містом) але все ж таки. І це північ :)
-
деякі з них працюють. на сайті є графік
-
Вибачте, ще одне питання: якщо вона зробить довіреність хтось може получити за неї воркін перміт, сін і тд? Дякую
-
t.me/+yWgK-3m6LcVlYmQ0
-
Хтось може підказати якщо людина у віці забула зробити ворк перміт в першому аеропорту прибуття, чи може вона по прибуттю до Вінніпегу зробити довіреність та іі донька отримає на неї всі документи сама? Дякую
22 Jan 2023, 08:02
74715/234863
about a minute ago