Українська Манітоба
-
наче на всіх трансконтинетальних рейсах годують?
-
Ми купляли у HomeHardware мишоловку-липучку. То спіймали в першу ж ніч
-
Ми летіли WestJet Дублін-Торонто. Годували, не дуже, але для дітей та мене, ми всі малоїжки, було достатньо. А чому говорите, що не має їх літаків, не розумію
-
Так, годують. Летів ще в Січні з Берліну з пересадкою в Амстердамі.
-
Так в тому і справа, що з Амстердаму до Калгарі летів саме ВестДжетом.
-
Так я так написала що якщо купувати квітки у Westjet то літак цієї компанії літає тільки по Канаді а у Європу чи з Європи буде летіти літак іншої авіакомпанії яка співпрацює з Westjet
-
Можливо Ви щось наплутали? По Європі у WestJet рейсів дійсно нема, а от з та у Європу є. Наприклад я купував квиток з Берліну і з Берліну до Амстердаму летів LTM, а вже з Амстердаму до Калгарі і з Калгарі до Вінніпегу WestJet'ом.
-
Шкода мишку :(
-
Я летіла через Westjet. Рейс з двома пересадками. З Польщі дійсно летіли через їх партнера Air France. А з Парижа в Калгарі вже безпосередньо WestJet. Тому westjet в Європу літає теж.
-
Дякую не знала. А запитання також було чи кормлять у літаку?
-
Вау я не знала. Буду мати на увазі. Дякую що с Калгарі літає Westjet
-
Так, але тільки дальний рейс. Тобто нас кормили з Парижа в Калгарі. З Варшави в Париж, і з Калгарі в Вінніпег тільки воду давали, чай, каву.
-
Не щось, а «когось» 😅
-
Попробуйте з тормозной жидкости спирта дуже тягнуче
-
Зараз Домішки є всюди. Без них воно буде просто спирт розведений водою
-
Якщо починає «тягнутись» - є домішки, наприклад гліцерин.
-
Нажаль ні, то так давно роблять… А багато хто думає, шо якщо «тягнеться» - це добре 🫣
-
Тому що там в основі полігліколі та ефіри…звичайно вони тягнучі)))
-
Якісь нанотехнології 😱
-
Літала минулої осені Варшава-Париж , то мені навіть сендвічі давали 🙈 ще й на вибір: із сиром чи із шинкою То, здається, від авіакомпанії залежить.
22 Jan 2023, 08:02
74738/234858
7 minutes ago