Українська Манітоба
-
ну я летів клм, не думаю що бізнес класс, але квитки були за 120к грн на 2х + пес, і кормили раза 3 і пропонували випити, віскі, вино, пиво і ще там щось. Так як не пью, точно знаю що сік є))) інше не перевірям. І навіть іжу пропонували Відень-Амстердам.
-
Летіли airtransat з Риму до Торонто, пропонували вино біле та червоне, пиво також. І кормили🙂
-
-
Ого, і я який долетів Відень-Лісабон-Понтадельгада-Торонто-Вінніпег за 25тис разом з хостелом в Лісабоні. Але я був сам, та 4 літаки змінив, то таке собі задоволення 🥲
-
Скільки мала досвіду з Італійськими перельотами, там завжди наливають)) навіть вночі, навіть на короткі дистанції. Пам'ятаю весь салон спить, і тут "ЇЖА")))тадам..."ВИНО". Багато хто вже й не лягав далі, а продовжували бенкет за рахунок відмовних бутилочок))
-
Париж-Калгарі минулого року- так носили "мерзавчики " з ромомом, віскі.
-
Летів airCanada з Франкфурта до Монреаля - меню було вимкнене, тому не зрозуміло мерзавчики були за гроші чи нашару, але коли повертався - з'ясувалося, що весь алкоголь дармовий :) не пив, тому що багато справ було, але сусіди насолоджувались джин-тоніками )) так що, якщо є бажання накидатися - можна запитати стюардів.