Українська Манітоба
-
Ого, і я який долетів Відень-Лісабон-Понтадельгада-Торонто-Вінніпег за 25тис разом з хостелом в Лісабоні. Але я був сам, та 4 літаки змінив, то таке собі задоволення 🥲
-
Скільки мала досвіду з Італійськими перельотами, там завжди наливають)) навіть вночі, навіть на короткі дистанції. Пам'ятаю весь салон спить, і тут "ЇЖА")))тадам..."ВИНО". Багато хто вже й не лягав далі, а продовжували бенкет за рахунок відмовних бутилочок))
-
Париж-Калгарі минулого року- так носили "мерзавчики " з ромомом, віскі.
-
Летів airCanada з Франкфурта до Монреаля - меню було вимкнене, тому не зрозуміло мерзавчики були за гроші чи нашару, але коли повертався - з'ясувалося, що весь алкоголь дармовий :) не пив, тому що багато справ було, але сусіди насолоджувались джин-тоніками )) так що, якщо є бажання накидатися - можна запитати стюардів.
-
в мене рбс теж з кешбеком, але я навіть не дивився що там воно дає. Та і в костко не дуже подобається. Тільки деякі позиціі ми беремо там, тому ми не брали картки собі, бо дійсно сенсу не дуже бачимо в цьому. Не думаю що на кешбеці можна буде іі хоч окупити. Більше волмарт подобається
-
Ось що дає кредитка від CIBC (costco MC) в поєднанні з executive membership. Тобто виходить десь ~$400 в рік кешбек
-
Нам подобається Костко, працював там 3 роки, знаю які товари вигідніше купляти а які в інших супермаркетах
-
Як записатись на безкоштовні курси англ мови у Вінніпезі?