Українська Манітоба
-
У мене кредитка від Scotiabank. Кешбек 1 і 2%, але навіть не уточняв на що. Від листопада уже 190 дол. назбиралося. Витрати відносно невеликі.
-
Це то саме. У мене теж є до січня
-
Westjet не дає можливості купувати багаж через їх сайт, тільки в аеропорті при здачі.
-
Може по 4 % і мені рахує. Реально не уточняв, просто бачу, що вже непогано назбиралося. А про Tangerine читав, треба буде спробувати
-
Здала в Варшаві, отримала в Вінніпезі. Єдиний нюанс, оскільки перший рейс виконується іншою авіакомпанією, тариф за багаж береться їх. Тому за дві валізи по 23 кг я заплатила 120 євро. Хоча мало бути вдвічі дешевше, так як цікавилась в підтримці westjet.
-
Якщо всі напрямки виконуються одним перевізником, можливо і так. Але в них сайті є інфо, якщо перший перевізник інший, то тарифи та умови провезення багажу застосовуються першого перевізника. Бо опція купівлі онлайн в мене була недоступна.
-
Я пробувала багато разів, і писала в підтримку їх. Мені відповіли, що тільки в аеропорті. Хоча можете спробувати, я летіла 3 міс. тому, може щось змінилось в них