Українська Манітоба
-
Це треба буде запитати працівника при здачі багажу, може бути по-різному.
-
CIBC 5.1
-
Дякую, ознайомлююсь зараз
-
Simplii financial, дочка CIBC mbsy.co/6sHpwB
-
В рбс? Сейвінг на 3 місяці, якщо в тебе сейвінгу немає. І якщо там глянути таблицю відсотків від суми грошей, там плакати можна
-
Це де?
-
5,25% зараз є відсотки.
-
Gopeer можна попробувати. Там 12-14% виходить . ( звісно до податків)
-
Буде у вас все. Ну термінів немає.
-
Та в мене є деякі монети досить не дешеві з України, але вони мені достались безкоштовно майже. Як і марки про корабль і тд. Чисто на памʼять Але я в цьому не дуже розуміюсь, тому якось хз
-
+ тут в Вінні один із двох монетних дворів 🙃. Там часто щось продають цікаве в плані памятних і колекційних монет . ( хоча , це вже тема на любителя )
-
Та я б і не проти б в довгострокове покласти, головне щоб я міг поповнити його в любий момент і відсоток тоді б нормальний))) але може я багато хочу?)
-
Та в рбс теж 5.1, тільки на 3 місяці, а далі звичайне але там плакати можна від відсотків
-
Аж на 2 роки (
-
Там можна якраз відкрити сейвінг акаунт. Акція до 31.07.2023.
-
Тобто ви отримуєте $125 а Владислав 50
-
Ну це рефералка
-
Як ви привезли монети з України? У мене є непогана колекція золотих та срібних монет, але залишилась в Україні. Через COVID ми так і не полетіли в Україну, а потім війна. Як то такі речі зараз вивозять? Всі монети мають сертифікати
-
підкажіть якою компанією найкраще літати до Калгарі ? з Європи або Едмонтона
-
Літали вініпег Торонто аір Канада бізнес класом ( не залишилось білетів і організація такі купили) то годували і модна було вибрати алкоголь любий
22 Jan 2023, 08:02
74870/231421
22 minutes ago