Українська Манітоба
-
Ukrainian and English language in this group
-
Дивне зауваження на рахунок розміру %, бо вони залежать від ставки центрального банку. Можна ж в Україні було залишити під 20+ наприклад 😉
-
Та і де там зауваження ж? Я просто в пошуках вигіднішої пропозиції
-
Де там 20+? А інфляцію хтось врахував?) Я за 5.1 ні слова, ви гляньте фото 0.005% це норм?
-
Народ,що ніхто не робив виписку з банку? Please help 🙃
-
Вам там вроді відписали на два пости нижче вашого ?
-
Я звісно не шарю в цьому, але шось ви не то дивитесь. Зайшов на сайт рбс і вони пишуть що регулар для їх сейвінг акаунту це 1.7%. Ще всякі там бонуси обіцяють - но вони тимчасові, а 1.7% потім так і залишається www.rbcroyalbank.com/accounts/savings-accounts.html
-
Точно, дякую 👍
-
А ну розкажи
-
Мʼясо, сирні вироби, електроніка
-
в мпі сказавли що підвищать мій ретинг якщо докажу свій стаж безаварійного водіння
-
Мені не оч понятно, права у мене від 2007 а авто я мав(і страхував )пару років всього.
-
Потрібно оригінал листа від страхової компанії з України. Та перевести його згідно вимог MPI. Умови прописані на їх сайті.
-
Як ще по іншому зробити доказ я не знаю. Всіх хто так робив, брали листа з страхових компаній. Я зараз чекаю свого листа по пошті.
-
До 40%
-
А яка ціна питання ? Типу якщо докажете. То яка знижка буде?
-
Чи легально в Манітобі обшукувати рюкзаки у покупців в магазині ?) хтось в курсі ?
-
На водійське ? Чи на страхування також ?
-
Ти шо в долартрі в Даунтауні зайшов?
-
Максимальна це 33% за 10 років безпіврійного водійння. В бабках це 600кад в рік ок?
22 Jan 2023, 08:02
74898/229617
5 minutes ago