Українська Манітоба
-
Сезон від листопаду до кінця квітня. Туроператори: sunwing, westjet, air canada vacations, air transat (toronto). Чи є прямі літаки з Вінніпегу в Пунта Кану (Домініканська республіка)? Так є, але рідко. У інші частини остріва раджу не літати. Bavaro Beach один з найкращих в світі (і знаходиться біля Punta Cana) - redtag.ca - costcotravel - tripcentral - selloffvacations Готелі?: залежить від вашого бюджету? Мережі як: Secrets та Dreams - дуже дорогі. А такі як Princess чи Iberostar - більш бюджетні. 5 чи 4 зіркові готелі? Раджу 5 зіркові. Дати не мають значення? - якраз мають! Наприклад на час зимових (december 22-January 6) та весняних (в кінці березня) ціни будуть космічні в три рази. Чому?: вихідні зі школи
-
Дякую ) 👍 Я мав на увазі ,що мені дати не принципові , що коли гарна пропозиція , то чи в жовті , чи в січні ,чи в листопаді для мене не важливо .😄😁
-
Важко сказати, оскільки це був мій перший такий далекий рейс (раніше літала не дальше Європи з України). WestJet непогана компанія, і квитки можна купити по досить вигідній ціні. Тому потрібно моніторити різні авіакомпанії.
-
Ми не в Україні)) знаю я ці облікові стави, але ж, інфляція зʼїсть весь відсоток) якщо не більше. Я не обурююсь за низький відсоток, а лише питаю якісь варіанти ще.
-
Всім привіт. Питання чи можна в ручну поклажу в літак брати алкоголь на внутрішні канадські авіалінії
-
Наші як завжди на приколі. Було придбано 2 квитки, щось біля 50 баксів. Ганьба.
-
Bottom Line: You can bring alcohol (with an ABV of 70% or lower) on an airplane in your carry-on bag if it's in containers of 3.4 ounces or less or in secure, sealed bags purchased from a duty-free shop. However, you can't consume any of the alcohol you carried on while you're on the airplane.
-
Планую відпочинок у Мексиці 14-21 жовтня, вже маршрут прорахував, але може щось порадите як зекономити?
-
Ще додам , зі свого досвіду. На внутрішньому рейсі , нам навіть не продали в дюті-фрі. Сказали тільки для міжнародних рейсів
-
Так житло там і так безкоштовне майже, то не проблема
-
Зупинятись в Airbnb
-
Та я також не думав що буде норм, але хотів підтримати українську спільноту. Знов розвели, як завжди.
-
Мені якось не зайшло, типу усе знайоме, але не дуже воно і комедія, скоріше драма й досить затягнута
-
куди плануєш? а то я щось шукаю якісь варіанти, а поки нічого толкового не знайшлось. Хочу дружину з песиком звозити на відпочинок...
-
Добрий ранок, друзі! Можете дати посилання, де можна записатись на отримання сін номера , чи можна в живій черзі отримати в Бест Вестерн?
-
Ми в Сервіс Канада робили минулого тижня, дуже швидко
-
А плава кожного року треба оновлювати?
-
Банально, Канкун. Намалював собі маршрут за 700$ за тиждень, це перельоти, житло, оренда машини.
-
Придивіться краще до тулума. Канкун дуже кримінальне місто.
-
Планую Канкун
22 Jan 2023, 08:02
74952/231264
3 minutes ago