Українська Манітоба
-
З місцевими не багато сенсу знайомитись.
-
Для мене вік ніколи не був таким фактором. Радше адекватність людини, спільні риси світосприйняття, обмін досвідом чи просто бізнес. Ти приходиш кудись, де є купа людей твого віку і шо? Про шо з ними грворити? Може там половина з камери тільки вийшла, а ти тільки захистив дисертацію. Ви розумієте що я намагаюся вам показати? І що означає ваша фраза «діаспора, яка вносить певні нотки канадської різноманітності»??
-
Важко знайти спільне в досить великій прірві десятиліть між людьми. Але з невеликими +-10 років різниці, легше знайти спільні теми та інтереси. Не зрозумів що вам з фрази не зрозуміло. Діаспора живе за частковими традиціями країн походження та добавляє до своїх звичайних традицій щось, що тут прийняло забарвлення того що подобається
-
Усім привіт! підкажіть на тему садочку. Я так розумію їх знайти край важко, чи можна почати пошук ще не будучі у Канаді, чи можна надсилати листів до imail чи тільки треба дзвонити?
-
Вітаємо, Татьяна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня Кому потрібна робота пишіть в пп Водієм на 5 тонник клас 5 Доставка продуктів по ресторанам 19$ в годину 80 годин в дві неділі Базовий англійський потрібний !
-
Ви вже маєте адресу проживання?