Українська Манітоба
-
Десь читав, що доступ до кабінету з'явиться з поданням декларації за поточний рік, але якщо можна самому зареєструватися - то я це зроблю :)
-
Ні, не так. Дірект депозит також можна зареєструвати і все отримувати відразу на рахунок в банку. Це найкраща опція
-
100%, dunkin donuts - garbage - принаймні так було в Каліфорнії
-
А яка інформація у вашому кабінеті? Там зазвичай пишуть в якому статусі ваша заявка на всі виплати і потім вказують які будуть виплати нараховані до кінця року
-
Чи вам відповідали щодо тесту на категорію 6 на мотоцикл? Теж дуже цікавить🙈🙈
-
ні, ніхто :) почитав pdf, потикав тести на сайті, записався, завтра здаватиму теорію )
-
Так, я саме так і зробила, але я приїхала у 2022, і подавала декларацію. Але, як я зрозуміла, людина тільки у 2023 році приїхала, і декларацію ще не подавала, і кабінету на CRA ще не має. Не знала, що є можливість оформити дірект-депозит ще до відкриття кабінету.
-
Ооо! Чекатиму тоді від вас як воно все пройде😅 По приїзду плануємо теж собі категорію відкрити, хоча вже й по ходу сезону не буде ніякого 🥲 Але на наступний рік матимемо стимул🥹 Вам вдалої здачі🤞🏼🤞🏼🤞🏼
-
Завтра ні, але будуть пізніше якщо пройдуть у наступне коло
-
Я там працюю, це окей, але в нас у всіх абсолютно забирають рюкзаки, якщо когось пропустили то наздоганяють прям у залі
-
Так і є, ви вірно кажете.
-
Вхід безкоштовний! Хокей буде дуже цікавий, приходьте підтримати наших хлопців!
-
Це крінж, хочете принижуватися - будьласка, але без мене
-
Ми раз так у Португалії залишили- при виході наших речей не було, і ніякої відповідальності😂
-
Оутлет це то шо біля ікеї
-
От і я про те
-
А яка адреса? Цих лор кілька магазинів по Вінніпеґу
-
Хто з жінок шукає роботу, в Аутлеті є
-
Згоден, мене це і в Україні вкурвлювало. Якщо охорона супермаркету не несе відповідальності за збереження моїх речей, я не буду їх у них залишати. А якщо охорона супермаркету вважає, що я щось вкрав, то нехай викликають поліцію, у їхній присутності роблять обшук і складають протокол, або платять штраф за хибний виклик. А так виходить презумпція винуватості якась.
-
Жодного разу не залишав їм нічого, жодного разу навіть не просили. Та і чого я повинен залишати свої речі десь?! Вони ж мої…куди хочу туди і несу їх. Не в укр вам, просто хочеться зрозуміти політику компанії. І чи вони таке мотивують
22 Jan 2023, 08:02
75103/237900
10 minutes ago