Українська Манітоба
-
Як то кажуть люди це обличчя компанії . Якщо у них ок себе так везти , значить до них так відноситься керівництво .
-
Я теж вперше таке почув 😂😂 Але він наполегливо це повторив рази 3 . Мабуть бачив багато бойовиків з Джейсоном Стетемом про брутальних охоронців, або у нього банально слабка англійська , і він не знає , як спілкуватися . Хто його знає 😅 Але я менеджеру сказав , все що думаю , про поведінку їх охоронця, та взагалі . Вона вибачилась , але «don’t complain”, буде там працювати ще довго 😅 з такою поведінкою , це пік його карʼєрного зросту буде . А може він москаль , хто його знає , якщо так, то питань немає .
-
в dollar tree
-
Картку при вході? Якщо так то питають у всіх. Я працював там 3 роки. І точно жодної різниці не роблять між людьми
-
привіт) чи хтось може порадити ортодонта у Вініпезі? чи околицях. хто вже робив собі брекети тут чи знайомі можливо ? бо мені потрібно брекети поставити. бенефітів з роботи немає, тому ціна теж цікавить🦷👨🔧
-
Бачив, знаєш. Скромний молодий геній
-
Друзі де купити резину до авто по гарній ціні ? Порадили костко(і замінять безкоштовно), але може є ще варіанти де є по кращій ціні ???
-
Я купляв зимові шини в Canadian tire за $450/комплект
-
Bridgestone або pireli
-
Костко
-
Який бренд?
-
Доброго дня) Викладаю англійську онлайн. Індивідуальна та практична програма, дружня атмосфера, актуальні теми та цікаві завдання. За питаннями - в особисті )
-
KAL Tire. Я в них шиповані купувала
-
Я хочу купити all season і не паритися з цією заміною. З місцевих канадців майже всі all season or all weather юзають. І тільки в основному українці (тут наших багато де я) перезуваються
-
Сорі не памʼятаю :(
-
Я навпаки чув від канадців, що це філіпінці і індуси на all season літають, безстрашні 😄
-
У мене більшість знакомих канадців міняють літні на зимові і назад. Я сам міняв коли їздив, мені так безпечніше здавалось. Я якщо починаю скользити то не дуже справляюсь.
-
Я ж писала у мене стрічка синьо-жовта на кожному рюкзаку та сумочці завжди
-
Та да , ми коли в аварію зимою попали, нам MPI сказали , а ви що в таку зиму ще і на всесезонній ?) То скажіть що одні українці перевзуваються...
-
мені, напевно, завжди щастило. Я часто з дітьми ходжу по магазинах і в мене нормальний такий рюкзак зі всім необхідним (памперси, поїсти-попити, ну і пару пустих торбинок). А старший часто ще й зі шкільним рюкзаком))) Так і ходимо))
22 Jan 2023, 08:02
75152/231707
33 minutes ago