Українська Манітоба
-
KAL Tire. Я в них шиповані купувала
-
Я хочу купити all season і не паритися з цією заміною. З місцевих канадців майже всі all season or all weather юзають. І тільки в основному українці (тут наших багато де я) перезуваються
-
Сорі не памʼятаю :(
-
Я навпаки чув від канадців, що це філіпінці і індуси на all season літають, безстрашні 😄
-
У мене більшість знакомих канадців міняють літні на зимові і назад. Я сам міняв коли їздив, мені так безпечніше здавалось. Я якщо починаю скользити то не дуже справляюсь.
-
Я ж писала у мене стрічка синьо-жовта на кожному рюкзаку та сумочці завжди
-
Та да , ми коли в аварію зимою попали, нам MPI сказали , а ви що в таку зиму ще і на всесезонній ?) То скажіть що одні українці перевзуваються...
-
мені, напевно, завжди щастило. Я часто з дітьми ходжу по магазинах і в мене нормальний такий рюкзак зі всім необхідним (памперси, поїсти-попити, ну і пару пустих торбинок). А старший часто ще й зі шкільним рюкзаком))) Так і ходимо))
-
Назва шось так собі
-
Майже всі канадці міняють резину. А в деяких провінціях це взагалі закон. Не вірте міфам або поодиноким історіям
-
Але це ж Ваша власна безпека...
-
👆All season не дорівнює All weather. Якщо хочеться, щоб "взула й забула", то треба саме All weather, і щоб гора зі сніжинкою була, тоді вони кваліфікуються як зимові.
-
Ну ви не праві ) більшість канадців також перевзувають зимову шину.
-
вхід безкоштовний!
-
Наші виграли! Завтра playoffs у 09:45, приходьте підтримати!
-
Потрібен майстер, щоб глянув електроплиту LG. Коли включаємо функцію Bake, то через деякий час видає помилку F 10. Потрібен майстер з гарантією та ліцензією. Локація - Транскона. Дякуємо.
-
В липні … угу…🧐
-
Понад 50% манітобців перевзуває зимові шини tracanada.ca/tire-reports/winter-tire-report-2021/
-
Вже тут казали, там знімають кіно
-
А ще на белморал в будинку знімають зараз фільм, схоже що той же, бо одна і таж компанія і там і там
22 Jan 2023, 08:02
75164/230232
4 minutes ago