Українська Манітоба
-
Мені бісить, коли находяться наші люди, які вдають, що тут немає ніяких проблем і намагаються мене в тому переконати.
-
Випалювати
-
Я маю на увазі, що є країни, де ворог живе за парканом. І якщо б вони б могли - давно б зробили також геноцид. Хіба ні? А як нам тепер з кацапнею жити далі? Вони ж нікуди не зникнуть?
-
Ну от , ви самі дали відповідь, не критикуйте, а робіть. Можна подумати ви приїхали з раю і попали в пекло. Те що ви тут напишете і прочитають ті ж самі українці то нічого не дасть. Все починається з самого себе...Говорити як відомо, не мішки носити...
-
Але хтось проводив геноцид індіанців)))) цікаво хто?
-
О то видно шо вихідний і людям нічим себе зайняти, окрім як плакатись яка Канада погана 😅 Розважаємось сьогодні, а завтра рано всі дружно встаєм і йдем працювати, то не буде часу нити 😀
-
Що ви мелете? Люди взагалі неадекватні! Палестинці не проводили геноцид евреїв. А як би жили зараз евреї і фашисти?
-
Цього неможно розповідати...ви що??? Ще індіанців пригадайте...мене за таке тут вигнати намагалися
-
Багато речей взагалі робиться для галочки, особливо те, що стосується корінного населення. Тому ситуація і погіршується в місті
-
А як живуть євреї і палестинці?
-
Як москалів можна забути і пристосуватися? Не соромно таке писати? Ви українець чи хохол?
-
Так тут люди і пробують спілкуючись дойти до певного рішення. Моє бачення таке, що є певні особи, які не хочуть чути про недоліки Канади,і не хочуть щось пробувати змінити. Є люди, які мають певні незручності, і які б хотіли щоб їх почули, і якось, можливо, щось змінити на краще.
-
На клас 3 вся інформація в Proffesional manual, там э окремий розділ.
-
Не бачила я там ніяких рамок з вересня, так само як не бачу рамок в інших місцях. Але бачила вже як в автобусі курили маріхуану, били пожилу канадку за те, що вона попросила прибрати сумку, бачила як один надекват бився головою об вікно і тд
-
Мені прикро що ви чіпляєтесь до мяса і креветок. Питання яке підняла громада - набагато глобальніше
-
Якщо питання безпеки є в країні, то на вході в громадські місця ставлять рамки, щоб перевірити з чим заходять в бібліотеку чи в торговий центр. Тут купа неадекватів ходить по місту і нікому до них немає діла
-
У нас в бібліотеці я не чув ніколи щоб когось убивали.
-
Звідки така у вас впевненість про більшість міст? Кримінал і битовуха вона є всюди.
-
Це маніпуляція, і ви це прекрасно розумієте. Є звичайно в Канаді великі плюси, але є і в Україні великі плюси. Так, Україна не така розвинена як Канада, але люди які досягли певних результатів в Україні, мають вищу освіту і мають чітке розуміння що для них є добре - не можуть миритись з реальними провалами в Канаді.... і це факт. А ви приплітаєте постійно якихось кацапів.
-
Якщо не помиляюся то ті москалі які до куби їхали вчили у радянські часи іспанську, так само як ми вчимо англійську
22 Jan 2023, 08:02
7529/235485
4 minutes ago