Українська Манітоба
-
О то видно шо вихідний і людям нічим себе зайняти, окрім як плакатись яка Канада погана 😅 Розважаємось сьогодні, а завтра рано всі дружно встаєм і йдем працювати, то не буде часу нити 😀
-
Що ви мелете? Люди взагалі неадекватні! Палестинці не проводили геноцид евреїв. А як би жили зараз евреї і фашисти?
-
Цього неможно розповідати...ви що??? Ще індіанців пригадайте...мене за таке тут вигнати намагалися
-
Багато речей взагалі робиться для галочки, особливо те, що стосується корінного населення. Тому ситуація і погіршується в місті
-
А як живуть євреї і палестинці?
-
Як москалів можна забути і пристосуватися? Не соромно таке писати? Ви українець чи хохол?
-
Так тут люди і пробують спілкуючись дойти до певного рішення. Моє бачення таке, що є певні особи, які не хочуть чути про недоліки Канади,і не хочуть щось пробувати змінити. Є люди, які мають певні незручності, і які б хотіли щоб їх почули, і якось, можливо, щось змінити на краще.
-
На клас 3 вся інформація в Proffesional manual, там э окремий розділ.
-
Не бачила я там ніяких рамок з вересня, так само як не бачу рамок в інших місцях. Але бачила вже як в автобусі курили маріхуану, били пожилу канадку за те, що вона попросила прибрати сумку, бачила як один надекват бився головою об вікно і тд
-
Мені прикро що ви чіпляєтесь до мяса і креветок. Питання яке підняла громада - набагато глобальніше
-
Якщо питання безпеки є в країні, то на вході в громадські місця ставлять рамки, щоб перевірити з чим заходять в бібліотеку чи в торговий центр. Тут купа неадекватів ходить по місту і нікому до них немає діла
-
У нас в бібліотеці я не чув ніколи щоб когось убивали.
-
Звідки така у вас впевненість про більшість міст? Кримінал і битовуха вона є всюди.
-
Це маніпуляція, і ви це прекрасно розумієте. Є звичайно в Канаді великі плюси, але є і в Україні великі плюси. Так, Україна не така розвинена як Канада, але люди які досягли певних результатів в Україні, мають вищу освіту і мають чітке розуміння що для них є добре - не можуть миритись з реальними провалами в Канаді.... і це факт. А ви приплітаєте постійно якихось кацапів.
-
Якщо не помиляюся то ті москалі які до куби їхали вчили у радянські часи іспанську, так само як ми вчимо англійську
-
Не перекручуйте, люди не про це пишуть. В місті дуже великі проблеми з безпекою, брудний транспорт і їздити іноді просто небезпечно. Кілька тижнів тому вбили людину в центральній бібліотеці. Це по вашому Ок? А продукти, кому треба, той знайде, купа магазинів з європейськими чи українськими продуктами. Мені взагалі ті продукти не цікаві. Канада не перша моя країна, де немає українських продуктів
-
Та шо вам ті москалі спокою не дають, треба їх вже давно забути
-
Вам може, мені - ні, я впевнений що ті хто приїхав і хто планую дуже освічені і серйозні люди, і якщо хтось висловив власну думку,яка Вам не сподобалася це не значить що він гірший за вас
-
Якщо не буде запиту, то і не буде руху, розвитку, все правильно роблять наші українці, ніколи не мовчали, і завжди прагнули до найкращого життя для себе
-
Вітаю Хто отримав тут права Licence 3, будь ласка проконсультуйте, що да як, яка школа найкраща, які ціни, де проходити медичний огляд, скачав air brake, не можу знайти правила на licence 3 Екзамен теоретичний через 1,5 тижня. Дякую
22 Jan 2023, 08:02
7534/235210
about 2 hours ago