Українська Манітоба
-
Привіт всім , заповнила дитину на продовження visitor visa а прийшов ще один візітор рекорд , що робити з цим?
-
Ту яку мені підтягнуло автоматично , я не памʼятаю але вказала , що потрібна visitor visa але у нього тепер 2 visitor records один до 2026 року інший до 2027
-
Перевірте в своєму акаунті, яку саме форму ви подавали. Від форми залежить, що ви отримаєте візітор візу або візітор рекорд.
-
Візьміть employment letter на майбутнє може згодиться. Відшкодування можна отримати якщо проробили 6+ місяців, якщо я правильно пам'ятаю.
-
Дякую. Бо в Костко знайшла для 12 річного костюм, але на бірці позначений середній температурний рівень . Ціна 70 і тканина не звично грубовата
-
Це такі, як ми купували. Груба тканина виявилася перевагою. Бо катання на санчатах і ігри в снігу витримує. Також в Костко я і собі купувала snow pants (близько 40 доларів). В сильний мороз - необхідність. Ну і для ігор на вулиці з дітьми. Коли йшла з роботи, то просто натягувала їх поверх джинсів. Можливо, пізніше на дитячі комбінезони в Костко буде знижка, але часто немає потрібного розміру.
-
Поставте собі Borrowell і там побачите. Але якщо ви не купуєте будинок чи авто найближчим часом переживати нічого.
-
Допоможіть розібратися з таким документом як credit note. Як отримати повернення грошей, якщо організація надіслала лише такий документ. Може хтось вже мав досвід?
-
Бува таке, що кредиткою розплатився і не поповнив зразу, а боровел зробив розрахунок в цей самий час. І виходить, що можливо Credit utilization вийшов більшим за 30відсотків.
-
В Костко зараз є розміри на 12 -14, вчора побачила в Волмарті (вони схожі на наші , але фірма George). От і в роздумах
-
Нічого дивного, він може скакати туди-сюди інколи. Може, трохи більше боргу на кредитках висить, то він процент утилізаціі перерахував. Той борровел взагалі полюбляє листи слати кожен тиждень "ваш рейтинг знизився!", "Ваш рейтинг зріс!" А там зміни на пару пунктів. Не переймайтеся.
-
Він же дає вам поради що робити.
-
Вона дописала у новий договір, цього не було перед тим.
-
доброго дня! Буду дуже вдячна якщо хтось зможе поділитися контактами людини яка може відремонтувати сушку. Бо після відключення вона перестала робити. Буду дуже вдячна!
-
Тоді знайдіть свою копію договору, що ви підписували (без цієї фрази про «авто повинно бути зареєстроване на мешканця») і додайте її до свого звернення в tenants branch. Цікавий апартмент білдінг у вас, 1 паркомісце прям включено в ренту за дефолтом… як це так. А хто ж їм користується, якщо у вас немає авто. Зазвичай буває так: «У будинку є можливість паркування. ЯКЩО вам треба, то доплачуйте $50 за паркомісце. Якщо не треба - не доплачуйте». Мабуть, через те, що політика білдінгу така що «кожна квартира має паркомісце», то і ввели вимогу «авто має бути зареєстроване на мешканця». Мабуть, щоб обмежити можливість мешканцям без авто славетних в рент або безкоштовно друзям/кумам/сватам свої парко місця… Це як варіант, я намагаюсь знайти логічне пояснення. В будь якому випадку, цю вимогу ви можете обійти, бо: - коли ви підписували договір, цього пункту не було (і ось доказ, ваша копія) - візьміть лист від вашої роботи, де пише «авто таке-то, лайсенз плейт така-то, надане в користування співробітниці такій-то, закріплене за нею, необхідне для того щоб вона виконувала роботу бла бла бл» - і додайте його до свого листа в тенантс бранч з проханням використовувати його як «заміну» реєстрації авто, яке вимагає орендодавець. Але! Оце ось «парко місць, куди б вмістився трак, немає» - це може бути правдою, і тут ви нічого не зробите вже. Орендодавець має надати паркомісце для звичайного авто зазвичай.