Українська Манітоба
-
Мені прикро що ви чіпляєтесь до мяса і креветок. Питання яке підняла громада - набагато глобальніше
-
Якщо питання безпеки є в країні, то на вході в громадські місця ставлять рамки, щоб перевірити з чим заходять в бібліотеку чи в торговий центр. Тут купа неадекватів ходить по місту і нікому до них немає діла
-
У нас в бібліотеці я не чув ніколи щоб когось убивали.
-
Звідки така у вас впевненість про більшість міст? Кримінал і битовуха вона є всюди.
-
Це маніпуляція, і ви це прекрасно розумієте. Є звичайно в Канаді великі плюси, але є і в Україні великі плюси. Так, Україна не така розвинена як Канада, але люди які досягли певних результатів в Україні, мають вищу освіту і мають чітке розуміння що для них є добре - не можуть миритись з реальними провалами в Канаді.... і це факт. А ви приплітаєте постійно якихось кацапів.
-
Якщо не помиляюся то ті москалі які до куби їхали вчили у радянські часи іспанську, так само як ми вчимо англійську
-
Не перекручуйте, люди не про це пишуть. В місті дуже великі проблеми з безпекою, брудний транспорт і їздити іноді просто небезпечно. Кілька тижнів тому вбили людину в центральній бібліотеці. Це по вашому Ок? А продукти, кому треба, той знайде, купа магазинів з європейськими чи українськими продуктами. Мені взагалі ті продукти не цікаві. Канада не перша моя країна, де немає українських продуктів
-
Та шо вам ті москалі спокою не дають, треба їх вже давно забути
-
Вам може, мені - ні, я впевнений що ті хто приїхав і хто планую дуже освічені і серйозні люди, і якщо хтось висловив власну думку,яка Вам не сподобалася це не значить що він гірший за вас
-
Якщо не буде запиту, то і не буде руху, розвитку, все правильно роблять наші українці, ніколи не мовчали, і завжди прагнули до найкращого життя для себе
-
Вітаю Хто отримав тут права Licence 3, будь ласка проконсультуйте, що да як, яка школа найкраща, які ціни, де проходити медичний огляд, скачав air brake, не можу знайти правила на licence 3 Екзамен теоретичний через 1,5 тижня. Дякую
-
Є шелтери. В тому районі, де УНФ є багато таких місць
-
Дякую )
-
Всі магазини сьогодні працюють переважно у режимі неділі, від 11:00.
-
Вітаю , може хто знає працюю сьогодні Polo park чи ні ? Щось і автобусів сьогодні не бачила
-
Є різні резервації, в тому числі і бідні.
-
Так, мій знайомий їздив в їхні резервації, там просто жесть. Немає нічого, навіть доріг туди немає. Вони там просто виживають.
-
А взагалі де вони ночують тут коли -40? Є якісь місця спеціальні для них?
-
Так є кому помагати і над чим працювати
-
Є багато білих бомжів, філіпінців та інших. Індіджінос бомжів набагато менше.
22 Jan 2023, 08:02
7543/235274
2 minutes ago